Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Agenda / Adrianos Papadeas //Petroza // Thanassi Psarras //Meison// December 14 Club Le Freak
Adrianos Papadeas //Petroza // Thanassi Psarras //Meison// December 14 Club Le Freak

Adrianos Papadeas //Petroza // Thanassi Psarras //Meison// December 14 Club Le Freak

unnamed (1)
To Club Le Freak παρουσιάζει έναν από του καλύτερους και σημαντικότερους djs και παραγωγούς της Ελλάδας τον Αδριανό Παπαδέα. Μαζί του οι Petroza , Meison και Thanassi Psarras. Visuals by MinimalicQuantum!
Ο Ελληνάς DJ που έβαλε σε πολλα club της χώρας την ηλεκτρονική χορευτική μουσική προκαλώντας παντού συνωστισμό.
O Αδριανός Παπαδέας ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι του, το 1992, ως dj σε τοπικά club των Σπετσών όπου γεννήθηκε και αργότερα στην Πάρο. Αποφάσισε να πάει την αγάπη του για deejaying ένα βήμα παραπέρα , έτσι μετακόμισε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική τεχνολογία ενώ εργαζόταν ως dj και ηχολήπτης σε ραδιοφωνικούς σταθμούς .
Το 2005 θα κάνει το ντεμπούτο του ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο Best Radio 92,6, όπου έχει επιτέλους την ευκαιρία να παρουσιάσει μουσικές επιλογές του σε ένα ευρύτερο και μουσικά μορφωμένο κοινό . Σύντομα γίνεται γνωστός για το μελωδικό underground ήχο των ραδιοφωνικών εκπομπών του και η δημοτικότητά του αρχίζει να επεκτείνεται σε μεγαλύτερο πλήθος από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής .
Το 2007 γίνεται μέλος του πληρώματος της δισκογραφική The Sound Of Everything ως compiler και διοργανωτής εκδηλώσεων. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί την πρώτη του συλλογή με τίτλο Concealed Truth. Η επιτυχία της συλλογής ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και djs στην Ελλάδα .
Τον Οκτώβριο του 2008 ο Αδριανός κυκλοφορεί την δεύτερη συλλογή του , Concealed Truth 2, η οποίο έγινε αμέσως best seller στην dance μουσική στην Ελλάδα και απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η επιτυχία του είναι κάθε άλλο παρά περιστασιακή.
Τον Ιούνιο του 2009, ο Αδριανός ψηφίστηκε από το κοινό ως ένας από τους κορυφαίες 5 djs στην Ελλάδα στο διαγωνισμό Best DJ Awards.
Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφορεί την Τρίτη και την τελευταία συλλογή Concealed Truth 3, η οποία έγινε επίσης ένα best seller, όπως οι Concealed Truth 1 και 2 .
Παράλληλα, εργάζεται σε δικές του παραγωγές και remixes του για την The Sound Of Everything και Swift Records.

https://www.facebook.com/pages/Adrianos-Papadeas/40531336700
https://twitter.com/AdrianoPapadeas

Εισοδός 10 ευρώ με ποτό
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 27, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Reservations / Info: +30 6946 46 1714
Facebook: Club Le Freak

unnamed (1)

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button