Σάββατο , 27 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρα/Νοεμβριος 2023/Τηλέφωνο
Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρα/Νοεμβριος 2023/Τηλέφωνο

Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρα/Νοεμβριος 2023/Τηλέφωνο

Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρα,Φαγητό Με Ζωντανή Μουσική Απόλαυση.

Η Πάτρα είναι μια πόλη με πλούσια μουσική παράδοση, και το ρεμπέτικο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη μουσικής στην περιοχή. Αν ψάχνετε για μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική, τότε το Ρεμπετάδικο Τέντζερης είναι το μέρος για εσάς.

Η τοποθεσία του Ρεμπετάδικου Τέντζερης

Το ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης,στην οδό Μητροπολίτου Παρθενίου 29 ,σε έναν όμορφο χώρο με ατμοσφαιρική διακόσμηση. Το ρεμπέτικο πρόγραμμα του μαγαζιού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ρεμπέτικα τραγούδια, από τα παλιά κλασικά μέχρι τα πιο σύγχρονα.

Η Διασκέδαση Στα Ρεμπετάδικα Της Πάτρας

Η νυχτερινή διασκέδαση στα ρεμπέταδικα της Πάτρας είναι μια μοναδική εμπειρία που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και φιλική, και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μουσική, το φαγητό και την ελληνική κουλτούρα.Οπότε όπως καταλάβατε,πρεπει να ετοιμαστειτε για Χορό έως τα χαράματα.

Το Φαγητό & η Ζωντανή Μουσική Στο Ρεμπετάδικο Τέντζερης

Η ορχήστρα του Τέντζερη αποτελείται από έμπειρους μουσικούς που θα σας ταξιδέψουν σε μια μοναδική μουσική εμπειρία.Εκτός από τη ζωντανή μουσική, ο Τέντζερης προσφέρει επίσης ένα πλούσιο μενού με ελληνικά πιάτα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε παράλληλα με το Live αλλά και με τον χορό. Το μαγαζί είναι επίσης απόλυτα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες,και εξυπηρετεί άριστα Γκρουπ Σχολικών Εκδρομών παρέχοντας Ειδικές Προσφορές.

Γιατί να επιλέξετε τον Τέντζερη:

  • Ζωντανή ρεμπέτικη και σύγχρονη μουσική από έμπειρους μουσικούς
  • Όμορφος χώρος με ατμοσφαιρική διακόσμηση
  • Πλούσιο μενού με ελληνικά πιάτα
  • Φιλικό προς τις οικογένειες,φοιτητές αλλά και σχολικά γκρουπ

Κάντε κράτηση σήμερα και ζήστε μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία στο Τέντζερης,καθώς είναι απόλυτη προτεραιότητα μας,οι ανθρωποι που έρχονται στο Ρεμπετάδικο μας να φεύγουν ευχαριστημένοι αλλά και γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις.

Τηλέφωνο Κρατήσεων Για Το Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρας

6949 335 220

Και επειδή ξέρουμε οτι ανυπομονείτε,τώρα θα σας δείξουμε και τις φωτογραφίες του Τέντζερη

Στο Παρακάτω Λινκ θα βρείτε περισσότερες γενικές πληροφορίες για τον Δήμο Της Πάτρας,όπως Αξιοθέατα,Μουσεία,Θέατρα,Αρχαιολογικούς Χώρους.

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button