Παρασκευή , 29 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Nuevo Club

nuevo club ioannina Το nuevo club στην καρδιά των Ιωαννίνων,μια απο τις ομορφότερες πόλεις αλλά και φοιτητουπόλεις της Ελλάδας,δημιούργημα μιας πολλά υποσχόμενης ομάδας νέων επιχειρηματιών.Το nuevo club συγκαταλέγεται πια απολύτος ισάξια στο Top 3 των καλύτερων clubs των Ιωαννίνων,καθώς κατάφερε πολύ γρήγορα να ανέβασει την ποιότητα της νυχτερινής διασκέδασης στα ύψη,βραδιές γεμάτες ζωντάνια,θετική ενέργεια,υπέροχες μουσικές και πλήθος νεαρόκοσμου συνθέτουν το ... Read More »

Moniq Club

moniq club thessaloniki Η νυχτα της Θεσσαλονίκης,όπως ολοι και όλες γνωρίζουμε,δεν χωράει και πάρα πολλές αναλύσεις,είναι η μητρόπολη της νυχτερινης διασκέδασης στην ελλάδα,θρυλικά club,μπουζούκια και συναυλιακοί χώροι που έμειναν στην ιστορία,πολύ μεγάλοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που παρέλασαν απο αυτά αλλά και αμέτρητες χιλιάδες κόσμου που νυχτοπερπάτησε και που συνεχίζει να νυχτοπερπατάει στην φαντασμαγορική Θεσσαλονίκη By Night. Θα σας παρουσιάσουμε ... Read More »

Τα Τελια

τελια φαγητο με ζωντανη μουσικη ιωαννινα

Τέλια Ρεμπεταδικο Ιωάννινα Μικρό αλλά θαυματουργό το Ρεμπετάδικο Τέλια στα Ιωάννινα,με λαχταριστά κρεατικά της ώρας αλλά κ ορχήστρα απο τις καλύτερες που υπάρχουν στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Νεαρόκοσμος,φοιτητές αλλά κ σχολικές εκδρομές απο κάθε γωνιά της Ελλάδας διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Η Μουσική στο Ρεμπετάδικο Τέλια, Ιωαννινα Στο Ρεμπετάδικο Τέλια η ορχήστρα παίζει οτι ακριβως αγαπάνε να ακούνε οι νεαρές ... Read More »

Act One Live

act one live thessaloniki

Act One Live Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Η αγαπημένη της Θεσσαλονίκης Φαίη Ρουμπίνη, με την φωνάρα της αλλα και την γνωστή ΕΚΡΗΚΤΙΚΉ της ενέργεια, δημιουργεί και φέτος έναν απίστευτο χαμό τις νύχτες στο Act One στα Λαδάδικα!! Πληροφοφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220 To ΒιντεοΚλιπ Είναι Γυρισμένο Στο Act One   Read More »

Θαλασσινή Άυρα

ζωντανη μουσικη ηρακλειο κρητης

Θαλασσινή Άυρα Ηράκλειο Κρήτης Σήμα Κατατεθέν όσον αφορά το φαγητό με ζωντανή μουσική στο Ηράκλειο, η Θαλασσινή Άυρα, εδώ και πολλά χρόνια στην Αμμουδάρα απογειώνει τις αισθήσεις μας , με Κρητικές γεύσεις και Μουσικές.. Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

Ape Club

Ape Club Θεσσαλονίκη Βραδιές εκρήξεων με Massive Sound System , Σε έναν χώρο 1000+ ατόμων , το Ape Club στα σφαγεία προκαλεί ΣΕΙΣΜΌ!!! Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

Call Now Button