Τρίτη , 25 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Nuevo Club

Nuevo Club

nuevo club ioannina

Το nuevo club στην καρδιά των Ιωαννίνων,μια απο τις ομορφότερες πόλεις αλλά και φοιτητουπόλεις της Ελλάδας,δημιούργημα μιας πολλά υποσχόμενης ομάδας νέων επιχειρηματιών.Το nuevo club συγκαταλέγεται πια απολύτος ισάξια στο Top 3 των καλύτερων clubs των Ιωαννίνων,καθώς κατάφερε πολύ γρήγορα να ανέβασει την ποιότητα της νυχτερινής διασκέδασης στα ύψη,βραδιές γεμάτες ζωντάνια,θετική ενέργεια,υπέροχες μουσικές και πλήθος νεαρόκοσμου συνθέτουν το σκηνικό αλλά και την συνταγή της επιτυχίας.Το nuevo club Ιωάννινα έχει πια το κοινό του,και συχνά μας εκπλήσει με βραδιές Live Performance μερικών απο των διασημότερων καλλιτεχνών της hip hop,rap και τραπ μουσικής σκηνής της Ελλάδας.

Η μουσική στο nuevo club Ioannina

Στο nuevo club θα ακούσετε όλες τις εμπορικές επιτυχίες της εποχής που διανύουμε,απο Λαϊκα,pop,ξενα και ελληνικά,hip hop,rap και trap.

Σχολικές Εκδρομές Λυκείων

Καθως τα Ιωάννινα είναι απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σχολικές εκδρομές λυκείων,έτσι κάθε χρονιά έρχονται γκρουπ απο κάθε γωνιά της Ελλάδας.Το nuevo club πληρή όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και έχει εμπειρία στην διαχείριση των σχολικών γκρουπ.

Στο παρακάτω τηλέφωνο μπορείτε πολύ έυκολα να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να κάνετε την κράτηση σας για το nuevo club

6949 335 220

Περισσότερες πληροφορίες για την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων,αξιοθέατα,αρχαία,μουσεία,πολιτιστικά,κοντινοί προορισμοί κτλ,θα βρείτε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.ioannina.gr/

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button