Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Ape Club Θεσσαλονίκη

Ape Club Θεσσαλονίκη

Αpe Club Θεσσαλονίκη

Σας παρουσιάζουμε το Ape Club Θεσσαλονίκη

Το Ape Club Θεσσαλονίκη ήρθε για να δώσει φωτιά στις νύχτες της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται στη δυτική είσοδο της πόλης, μια περιοχή με έντονη νυχτερινή διασκέδαση δίπλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Ape Club μας προσφέρει αξέχαστες βραδιές ατελειώτου clubbing, οι οποίες μαγεύουν τους επισκέπτες, είτε είστε λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής είτε όχι. Βέβαια, στο Ape Club μπορούμε να ακούσουμε μουσικές για όλα τα γούστα.
Το Ape club δίνει άλλο νόημα στην νυχτερινή ζωή και τηρεί πιστά την κουλτούρα των clubs. Στα Parties και events που διοργανώνει παίζουν κάποιοι από τους κορυφαίους Djs στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.
Η ομάδα του Ape Club Θεσσαλονίκη μας υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία clubbing!

Ο χώρος

Το design του Ape Club θα σας ενυπωσιάσει καθώς είναι υψηλής αισθητικής. Στο χώρο μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα coctail και ποτά με την συνοδεία ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής και όλα αυτά συνθέτουν μια ιδανική ατμόσφαιρα.

Το club διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο σύστημα ήχου και φωτισμού, το οποίο δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Κόσμος, κυρίως νεαρών ηλικιών, γεμίζει κάθε μέρα το μαγαζί από νωρίς το βράδυ και το πάρτι δεν σταματά μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Ape Club, με τη μοναδική του εμπειρία διασκέδασης, ξεχωρίζει ανάμεσα στα κορυφαία νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρά του σας επιτρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της πόλης και να ζήσετε αξέχαστες βραδιές.

Δίνουμε τρόπο για να επικοινωνήσετε με το Ape club skg

Αpe Club – Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις και πληροφορίες.  

6949 335 220

το λογότυπο του Βagallan club Θεσσαλονίκης
Bagallan Club
το λογότυπο του Jangal club Θεσσαλονίκης
Jangal Club
Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button