Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Thes – GOSSIP

Thes – GOSSIP

Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Ρεμπετάδικο Πρίγκηπος: Ένα από τα ιστορικότερα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης Η Πρίγκηπος ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ιστορικά ρεμπετάδικα της πόλης. Στην καρδιά της πόλης, σε ένα όμορφο πετρόχτιστο σοκάκι δίπλα ακριβώς από το τούρκικο προξενείο. Το μαγαζί λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια και έχει φιλοξενήσει πολλούς από τους μεγαλύτερους ρεμπέτες αλλά και λαϊκούς καλλιτέχνες της Ελλάδας. ... Read More »

Yvonne Gastroclub

yvonne gastroclub ladadika

Yvonne Εστιατόριο Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Δημιούργημα μιας εξαιρετικά επιτυχημένης ομάδας νέων επιχειρηματιών,το εστιατόριο Yvonne Gastroclub στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης,μας έκανε απόλυτα ξεκάθαρο εξ αρχής τι έχουμε να περιμένουμε! Υψηλού επιπέδου γευσεις, πανέμορφος χώρος, οι καλύτεροι Djs της πόλης.. και μια Live ορχήστρα που ξεσηκώνει!! Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

J΄adore Club Θεσσαλονίκη 2024

οι εντυπωσιακοί φωτισμοί του Jadore Club Θεσσαλονίκη

J’adore Club Θεσσαλονίκη: Η Καρδιά της Νυχτερινής Διασκέδασης στην Πόλη J’adore Club Θεσσαλονίκη, στη ζωντανή αλλά και κοσμοπολίτικη , δεσπόζει στην νυχτερινή ζωή της πόλης ένα μοναδικό νυχτερινό κέντρο. Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί, νιώθεις σα να βουτάς σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, χορό και ασταμάτητη διασκέδαση. Η τεράστια πίστα χορού πλημμυρίζει από κόσμο που χορεύει και ... Read More »

Μουσικό Κονάκι Χανιά

κονάκι ζωντανή μουσική χανιά

Κονάκι Χανιά, Κρητικό Μουσικο Μεζεδοπωλείο Ντόπια κρεατικά της ώρας, δυνατά ονόματα κρητικών καλλιτεχνών, σε ένα χώρο με βαριά ιστορία, το Κονάκι στα Χανιά ήταν και συνεχίζει να είναι Στέκι!!! Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

Beetle Club

Beetle Club Θεσσαλονίκη Μπροστα στο κύμα του Θερμαϊκου και στα φώτα του Λευκού Πύργου, το Beetle Club Θεσσαλονίκης ακούγεται δυνατά! Original Θεσσαλονικιότικα βράδια και στιγμές αξέχαστες.. Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

Ρεμπετάδικο Μποέμικο

Ρεμπετάδικο Μποέμικο Πάτρα Νύχτες Πατρινές ονειρεμένες κ αγάπες ξεχασμένες! Λαχταριστά Ψητά της ώρας στο κάρβουνο,ζωντανή ορχήστρα και.. χορός μέχρι πρωίας! Δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας, και το Μποέμικο Πάτρας την απογειώνει!! Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

Call Now Button