Τρίτη , 25 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Thes – NEWS

Thes – NEWS

Gatsby Club

Night Club Gatsby Θεσσαλονίκη Night Club Gatsby Θεσσαλονίκη στον 4ό όροφο ενός διατηρητέου, οι νύχτες αλλάζουν μορφή, το Club Gatsby δημιουργεί υπέροχες δονήσεις στην νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. To Night Club Gatsby στο κέντρο της πόλης κάθε βραδιά με ένα διαφορετικό θεματικό πάρτυ γεμίζει χαρά κ θετική ενέργεια τους θαμώνες. H Μουσική στο Gatsby Club Θεσσαλονίκη Στο Night Club Gatsby ... Read More »

Mokum Club

mokum club iraklio kriti

Mokum Club Ηράκλειο Κρήτη Στο κοσμοπολίτικο Ηράκλειο βρίσκεται ένας απο τους Ναούς της νυχτερινής διασκέδασης στην Κρήτη, το Mokum Club είναι πια hot στέκι! Με χωρητικότητα 600 ατόμων και διαφορετικούς Djs κάθε βραδιά, το Club Mokum στο Ηράκλειο αδιαμφισβήτητα εξελίσεται σε Top event προορισμό! Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

Jangal Club Θεσσαλονίκη Προσφορές Τηλέφωνο 2023 Δεκέμβριος

νεαροί Θεσσαλονικείς διασκεδάζουν στο Jangal Club Θεσσαλονίκη

Jangal Club Θεσσαλονίκη ,προορισμός νυχτερινής διασκέδασης Το Jangal Club Θεσσαλονίκη το βρίσκεις στο Λιμάνι της πόλης, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης. Η τοποθεσία του, στο κέντρο της πόλης, το καθιστά προσβάσιμο σε όλους, επιπρόσθετα η ατμόσφαιρα του συνδυάζει τη ζωντάνια της πόλης με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Με άλλα λόγια προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Μουσική για ... Read More »

Madame Club Ηρακλειο Κρήτης/Νοεμβριος 2023/Τηλέφωνο

ο εσωτερικος χωρος του Madame Club στο Ηρακλειο Κρητης

Madam Club Στο Ηράκλειο Κρητης,Η Πηγή της Νυχτερινής Διασκέδασης Το Ηράκλειο είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία και πολιτισμό, αλλά και με έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Για όσους αναζητούν μια όμορφη εμπειρία νυχτερινης διασκέδασης, το Madam Club είναι η ιδανική επιλογή. Που Βρίσκεται Το Madame Club Ηρακλείου?? Το Madam Club Ηρακλείου Κρητης βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ... Read More »

Omnia Club Πάτρα/Νοέμβριος 2023/Τηλέφωνο Κρατήσεων

omnia club patra

Omnia Club Πάτρα,Νυχτερινή Διασκέδαση Φωτιά Η Πάτρα είναι μια πόλη που φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή. Από μικρά μπαράκια μέχρι μεγάλα Club, η πόλη έχει κάτι για όλους. Αν ψάχνετε για μια αυθεντική εμπειρία Πατρινής νυχτερινής διασκέδασης, τότε το Omnia Club είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το Omnia Club Πάτρας θα το βρείτε στην οδό 28ης Οκτωβρίου 1,πολύ ... Read More »

Brockolo Club

brockolo club thessaloniki

Brockolo Club Θεσσαλονίκη Άλλος ένας χώρος που διαπρέπει στην Θεσσαλονικιότικη νύχτα, η ομάδα του Brockolo Club συνεχίζει εδω κ χρόνια να δημιουργεί στιγμές που αξίζουν να τις Ζεις.. Πληροφορίες – Κρατήσεις : 6949 335 220   Read More »

Call Now Button