Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Τα 3 Καλύτερα Ρεμπετάδικα Του Βόλου/Νοέμβριος 2023/Τηλέφωνα

Τα 3 Καλύτερα Ρεμπετάδικα Του Βόλου/Νοέμβριος 2023/Τηλέφωνα

Τα 3 Καλύτερα Ρεμπετάδικα Του Βόλου,Φαγητό Με Ζωντανή Μουσική

Ο Βόλος είναι μια πόλη με ιστορία και παράδοση, και αυτό αποτυπώνεται και στη νυχτερινή διασκέδαση. Η πόλη διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ρεμπετάδικα, που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά πιάτα.

Τι Συμβαίνει Στα Ρεμπετάδικα Του Βόλου ??

Στα Ρεμπετάδικα του Βόλου θα βρείς σήμερα κιολας μια υπέροχη Live βραδιά και θα χορέψεις με την ψυχή σου,οι ορχήστρες αλλά και οι τραγουδιστές είναι έμπειροι και έχουν μεγάλη αγάπη και μεράκι για αυτο που κάνουν.

Φαγητό Με Ζωντανή Μουσική Στον Βόλο

Φαγητό με ζωντανή μουσική στον Βόλο λοιπόν,με ντόπια κρεατικά και κρασάκι απο τοπικούς παραγωγούς της τριγύρω επαρχίας,αλλά φυσικά και το φημισμένο Βολιότικο τσίπουρο θα σας συνεπάρει!!

Δείτε Λοιπόν Τα 2 Καλύτερα Ρεμπετάδικα Του Βόλου Και Επιλέξτε

1. Ρεμπετάδικο Ρεμινόρε Βόλος

Το Ρεμπετάδικο Ρεμινόρε Βόλου είναι ένα από τα πιο ιστορικά ρεμπετάδικα του πόλης και βρίσκεται στην οδό Σαρακηνού 10, στο κέντρο της πόλης, επειδή λοιπόν έχει μια ατμοσφαιρική ενέργεια που παραπέμπει στην εποχή του ρεμπέτικου,οι νύχτες γίνονται μαγικές αλλά και ονειρεμένες.

Το “Ρεμινόρε” φιλοξενεί γνωστούς ρεμπέτες και λαϊκούς τραγουδιστές οπότε ένα μοναδικό θέαμα με τις φωνές και τα όργανά τους σήμερα το Βράδυ είναι αναμενόμενο. Το μαγαζί προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά πιάτα, που συνοδεύουν ιδανικά τη ζωντανή μουσική.

2.Ρεμπετάδικο Μεζεδόπολης Βόλος

Το Ρεμπετάδικο Μεζεδόπολης Βόλου είναι ένα σύγχρονο ρεμπετάδικο που συνδυάζει τη ζωντανή μουσική με το καλό φαγητό. Βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο κέντρο του Βόλου, και έχει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που προσελκύει επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το “Μεζεδόπολης” φιλοξενεί νεαρούς ρεμπέτες και λαϊκούς τραγουδιστές, που προσφέρουν ένα φρέσκο και δυναμικό ρεπερτόριο. Αντίστοιχα σίγουρα θα σου αρέσει η μεγάλη ποικιλία πιάτων αλλά και ορεκτικών που φτιάχνονται με φρέσκα υλικά.

Τηλέφωνο Κρατήσεων Για Τα Ρεμπετάδικα Του Βόλου

6949 335 220

Επιπροσθέτως τα μαγαζιά αυτα,φαγητού με ζωντανή μουσική στον Βόλο,εχουν την δυνατότητα και την εμπειρία να εξυπερτήσουν άριστα και με ασφάλεια μικρά και μεγάλα Γκρουπ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ,παρέχοντας παράληλα Ειδικές Προσφορές.

Πληροφορίες & Κρατήσεις Στο Τηλέφωνο

6949 335 220

Μεζεδόπολης Ρεμπετάδικο Βόλος

Μεζεδόπολης Φαγητό Με Ζωντανή Μουσική Στον Βόλο, Για Περισσότερες Πληροφορίες

Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος

Ρε Μινόρε Φαγητό Με Ζωντανή Μουσική Στον Βόλο, Για Περισσότερες Πληροφορίες

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button