Τρίτη , 16 Ιουλίου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Τα Καλύτερα Ρεμπετάδικα Πάτρα Τηλέφωνα 2023 Δεκεμβριος

Τα Καλύτερα Ρεμπετάδικα Πάτρα Τηλέφωνα 2023 Δεκεμβριος

Δείτε Τα Καλύτερα Ρεμπετάδικα Της Πάτρας,Φαγητό Ζωντανή Μουσική.

Τα καλύτερα ρεμπετάδικα Πάτρα λοιπόν,σε μια πόλη με πλούσια πολιτιστική παράδοση, η οποία εκφράζεται και μέσα από τη μουσική. Παράλληλα φιλοξενεί μια ποικιλία από μουσικές σκηνές, με κυρίαρχο το ρεμπέτάδικο.

Ρεμπετάδικο Μποέμικο Πάτρα

το λογοτυπο του ρεμπεταδικο μποεμικο στην πατρα

Το Ρεμπετάδικο Μποέμικο είναι ένα μοντέρνο αλλά και παραδοσιακό με πατρινό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή μουσική κάθε βράδυ.Την μουσική επιμελείται μια ομάδα έμπειρων μουσικών που παίζουν αυθεντικό ρεμπέτικο αλλά και σύγχρονο λαϊκό πρόγραμμα. Το φαγητό είναι επίσης εξαιρετικό, με μια μεγάλη ποικιλία από μεζεδάκια και πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Ρεμπετάδικο Σουρωτήρι Πάτρα

το λογοτυπο του ρεμπεταδικου Σουρωτηρι Πάτρας

Το Ρεμπετάδικο Σουρωτήρι είναι νεανικός χώρος και έχει ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα. Τα μισά βράδια της εβδομάδας σε αυτό το νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, θα βρείς ζωντανή μουσικη αλλά και φαγητό.Επειδή όμως το κοινό της Πάτρας βαριέται έυκολα ,τα υπόλοιπα βράδια της εβδομάδας θα βρεις Dj με προγραμμα έκπληξη.Η μουσική επιμελείται από μια ομάδα νέων μουσικών που συνδυάζουν ρεμπέτικο και σύγχρονα λαϊκά στοιχεία. Τα κρεατικά της σχάρας επίσης είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσεις.

Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρα

το λογότυπο του Τέντζερη Ρεμπετάδικο στην Πάτρα

Το ρεμπετάδικο Τέντζερης είναι χώρος με πολύ ζεστή αλλά και φιλική ατμόσφαιρα. Την μουσική επιμελείται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος είναι καλλιτέχνης μουσικός,φυσικά μαζί με την ορχήστρα του.Το φαγητό είναι φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακές πατρινές συνταγές, με μια μεγάλη ποικιλία από μεζεδάκια και πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Επιλέξτε Ποιό Ρεμπετάδικο Της Πατρας Σας Ταιριάζει

Κάθε ένα από αυτά τα τρία ρεμπετάδικα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του. Το ρεμπετάδικο Μποέμικο είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν αυθεντική ρεμπέτικη μουσική.Το ρεμπετάδικο Σουρωτήρι είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να ακούσουν κάτι πιο σύγχρονο.Και το ρεμπετάδικο Τέντζερης είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν μια βραδιά σε μια σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Επισκεφτείτε ένα από αυτά τα ρεμπετάδικα και απολαύστε μια βραδιά γεμάτη μουσική και γεύσεις!

Τηλέφωνο Κρατήσεων

6949 335 220

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button