Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Αλλού Για Αλλού Ρεμπετάδικο Ιωάννινα 2024

Αλλού Για Αλλού Ρεμπετάδικο Ιωάννινα 2024

Αλλού για Αλλού Ρεμπετάδικο Ιωάννινα,Φαγητό Ζωντανή Μουσική ως το πρωί

Ζήσε την αυθεντική ρεμπέτικη εμπειρία στο Αλλού για Αλλού Ρεμπετάδικο Ιωάννινα.

Θα βρείτε αξέχαστες βραδιές γεμάτες μελωδίες και κέφι. Για το λόγο αυτό, το Ρεμπετάδικο Αλλού για Αλλού στα Ιωάννινα σε προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του ρεμπέτικου.

Ζήσε αυθεντική ρεμπέτικη διασκέδαση

Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του μαγαζιού μας, νιώθεις αμέσως την ατμόσφαιρα της παλιάς πόλης. Επιπλέον, η ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από ταλαντούχους μουσικούς παρασύρει σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί.

Τηλέφωνο 6949 335 220

Απόλαυσε γεύσεις που ξυπνούν μνήμες

Συνδυάζει την μουσική με εκλεκτούς μεζέδες και παραδοσιακές συνταγές από την ελληνική κουζίνα. Επίσης, κρεατικά της ώρας, ζουμερά και λαχταριστά, περιμένουν ώστε να συνοδεύσουν με κρασί της αρεσκείας σας.

Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Η νυχτερινή ζωή στα Ιωάννινα έχει φήμη για την ένταση και το κέφι της. Πράγματι, τα ρεμπετάδικα της πόλης αποτελούν πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους, γιαυτό και προσφέρουν αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Μοναδικές εμπειρίες για σχολικά γκρούπ

Το Ρεμπετάδικο Αλλού για Αλλού φροντίζει και για τα σχολικά γκρούπ. Το Ρεμπετάδικο διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να φιλοξενεί μεγάλες παρέες. Έτσι, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την αυθεντική ρεμπέτικη μουσική και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό βράδυ.

Το Ρεμπετάδικο Αλλού για Αλλού στα Ιωάννινα σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μελωδίες, γεύσεις και κέφι. Επίσης, Ταλαντούχοι μουσικοί θα σας παρασύρουν με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική σε ένα ξέφρενο γλέντι. Πέρα από αυτό, η πλούσια ποικιλία από μεζέδες και παραδοσιακές συνταγές ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του μαγαζιού μας αγκαλιάζει και μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Παράλληλα, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για σχολικές ομάδες προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική εμπειρία.

Εν κατακλείδι, είτε είσαι λάτρης του ρεμπέτικου, είτε απλά θέλεις να ζήσεις μια διαφορετική νυχτερινή εμπειρία, το Ρεμπετάδικο Αλλού για Αλλού σε περιμένει!

Επιπρόσθετα, Ζωντανή Λαϊκή Ορχήστρα με υπέροχη κουζίνα, το Αλλού Για Αλλού στην καρδιά των Ιωαννίνων.. θρέφει ουρανίσκους ψυχές και καρδιές εδώ 20 ολόκληρα χρόνια!! Κανείς δεν κατάφερε να πάει μόνο μια φορά..

Αλλού για Αλλού Ιωάννινα – Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις και πληροφορίες.

Πληροφορίες – Κρατήσεις

6949 335 220

φαγητό με ζωντανή μουσική και πιοτό στα Ιωάννινα Αλλού για Αλλού Ρεμπετάδικο
κοσμος που διασκεδαζει και χορεύει στο ρεμπετάδικο Αλλού για αλλού στα Ιωάννινα
το φαγητό του ρεμπετάδικου Αλλού για Αλλού στα Ιωάννινα
το λογότυπο του ρεμπετάδικου τα Τέλια στα Ιωάννινα
Τα Τέλια Ιωάννινα
λογότυπο Ρόδι Ρεμπετάδικο στα Ιωάννινα
Ρόδι Μεζεδοτεχνείον Ιωάννινα
Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button