Τρίτη , 25 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Moniq Club

Moniq Club

moniq club thessaloniki

Η νυχτα της Θεσσαλονίκης,όπως ολοι και όλες γνωρίζουμε,δεν χωράει και πάρα πολλές αναλύσεις,είναι η μητρόπολη της νυχτερινης διασκέδασης στην ελλάδα,θρυλικά club,μπουζούκια και συναυλιακοί χώροι που έμειναν στην ιστορία,πολύ μεγάλοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που παρέλασαν απο αυτά αλλά και αμέτρητες χιλιάδες κόσμου που νυχτοπερπάτησε και που συνεχίζει να νυχτοπερπατάει στην φαντασμαγορική Θεσσαλονίκη By Night.

Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν τo Moniq club thessalonikis, είναι το πρώην Markiz Club, το οποίο ανακαινίστηκε μεγάλωσε,έγινε ένας πανέμορφος χώρος και άλλαξε όνομα, αυτο που κράτησε όμως,είναι η εμπειρία και η ενέργεια, εμπειρία πολλών ετών στην νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης,και ενέργεια θετική στο έπακρο. Μηδενίζοντας λοιπόν το κοντέρ,το Moniq Club ξεκίνησε ξανά απο την αρχή να χαρίζει στο κοινό της πόλης νύχτες σαλονικιότικες μαγικές και ονειρεμένες!!

Χωρητικότητα : 700 άτομα

Στο παρακάτω τηλέφωνο μπορείτε πολύ εύκολα να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε αλλά και να κάνετε τις κρατήσεις σας για το Moniq Club Thessalonikis

6949 335 220

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button