Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος Τηλέφωνο 2024

Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος Τηλέφωνο 2024

Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος: Η Νυχτερινή Ζωή Αποκτά Ρεμπέτικη Ψυχή

Ρε μινόρε ρεμπετάδικο Βόλος,στην καρδιά της πόλης, σε ένα γραφικό σοκάκι της πλατείας της Αγίας Παρασκευής, κρύβεται μια όαση ζωντανής μουσικής και αυθεντικής διασκέδασης. Εκεί, θα βρείτε το ρεμπετάδικο , που υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, γεμάτες με μελωδίες και στίχους που αγγίζουν την ψυχή.

Το Ρε Μινόρε προσφέρει μία ολοκληρωμένη βραδιά διασκέδασης με ζωντανή μουσική, ποτό αλλά και πεντανόστιμο φαγητό. Εκτός από την αξεπέραστη μουσική, μπορείτε να απολαύσετε πλούσιες ποικιλίες από ορεκτικά, σαλάτες αλλά και ζουμερά κρεατικά, φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά. Τα εκλεκτά κρασιά ολοκληρώνουν την εμπειρία, προσφέροντας σας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα.

Τηλέφωνο 6949 335 220

Το ρεμπετάδικο Ρε Μινόρε στον Βόλο είναι ιδανικό για σχολικές εκδρομές και γκρούπ

Το κατάστημα διαθέτει άνετο χώρο, φιλικό προς τα παιδιά, και μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες κάθε μεγέθους. Ειδικά διαμορφωμένα μενού και προσιτές τιμές καθιστούν το Ρε Μινόρε ιδανική επιλογή για εκπαιδευτικές εκδρομές και ομαδικές εξόδους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το Ρε Μινόρε εάν βρεθείτε στον Βόλο. Είτε θέλετε να αφεθείτε στους ρυθμούς της ζωντανής μουσικής, είτε να απολαύσετε ένα ποτό με την παρέα σας, είτε να γευτείτε νόστιμο φαγητό, το “Ρε Μινόρε” είναι η ιδανική επιλογή.

Βόλος: Μια Πόλη γεμάτη Ζωή, Ομορφιά και Ξέφρενη Διασκέδαση

Ο Βόλος, η κοσμοπολίτικη πόλη της Θεσσαλίας, αποτελεί έναν προορισμό που μαγεύει τους επισκέπτες με την ομορφιά αλλά και την πλούσια ιστορία του. Χτισμένος στους πρόποδες του Πηλίου, με φόντο τον Παγασητικό κόλπο, ο Βόλος συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα, προσφέροντας στους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Εκτός από την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά, ο Βόλος φημίζεται και για την έντονη νυχτερινή ζωή. Clubs, bars αλλά και μουσικές σκηνές προσφέρουν στους ντόπιους και τους ξένους ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος: Διασκέδαση και όχι μόνο

Στο Ρε Μινόρε, η μουσική είναι βασίλισσα. Κάθε βράδυ, ταλαντούχοι μουσικοί ανεβαίνουν στην πίστα και σας ξεσηκώνουν με ρεμπέτικα, λαϊκά αλλά και έντεχνα ακούσματα. Η ζεστή φωνή των τραγουδιστών και οι μελωδίες των μουσικών, συνθέτουν ένα σκηνικό που σας παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι.

Εκτός από την αξεπέραστη μουσική, το Ρε Μινόρε φημίζεται και για τους μεζέδες του. Πλούσιες ποικιλίες από ελληνικά πιάτα, έρχονται να συνοδεύσουν το ποτό σας και να ολοκληρώσουν την αυθεντική ρεμπέτικη εμπειρία.

Πληροφορίες – Κρατήσεις

6949 335 220

Το μουσικό σχήμα δίνει τα ρέστα του και ο κόσμος διασκεδάζει με την ψυχή του στο Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος
Εντυπωσιακό πιάτο κρεατικών στο Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος
ο εσωτερικός χώρος στο Ρε Μινόρε Ρεμπετάδικο Βόλος
Μεζεδόπολις Βόλος
Crystal Club Βόλος
Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button