Τρίτη , 25 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / 4 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε για τους άντρες!

4 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε για τους άντρες!

Προσπαθείτε να καταλάβετε τους άντρες εδώ και αρκετά συναπτά έτη και δεν μπορείτε; Είναι απολύτως λογικό διότι έτσι είναι η φύση…

b_1373821064

Άντρας και γυναίκα είναι έτσι… κατασκευασμένοι ώστε να είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι και τελικά να δένουν όμορφα και γλυκά σε μία ανώτερη σύζευξη!

Λέμε τώρα… Αντιλαμβανόμαστε φυσικά ότι κάποια πράγματα που κάνουν οι άντρες είναι ικανά να σας βγάλουν εκτός εαυτού, το ίδιο ισχύει και από την πλευρά τους αλλά δεν μας ενδιαφέρει στην προκειμένη αυτό, αλλά καλώς ή κακώς θα πρέπει να τα αποδεχθείτε και να πορευτείτε με αυτά!

Ψάξαμε και βρήκαμε, έπειτα από σοβαρή έρευνα ανάμεσα σε αγόρια διαφορετικών ηλικιών και ιδιοσυγκρασίας, καποια γενικά χαρακτηριστικά τα οποία και… απαντώνται σε όλους ανεξαιρέτως τους άντρες, και καλά θα κάνετε να γνωρίζετε γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς!

1. Το κάτω κεφάλι κατά 99% νικά το… πάνω:
Αυτό που λένε ότι οι άντρες σκέφτονται σχεδόν αποκλειστικά με το κάτω κεφάλι, είναι πέρα ως πέρα αλήθεια! Ο άντρας λοιπόν, σκέφτεται το sex 25 ώρες το 24ωρο και το μόνο που ίσως να τον σταματήσει είναι κάποιο αρκετά σοβαρό και στενάχωρο γεγονός. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, πώς περιμένετε να μην το σκέφτεται συνέχεια, όταν είναι μονίμως ερεθισμένος; Οτιδήποτε κι αν κάνουν, οτιδήποτε κι αν δουν, οτιδήποτε κι αν σκεφτούν ερεθίζονται μέσα σε χρόνο ρεκόρ ενώ το γεγονός ότι είναι σε θέση να… αυτοικανοποιηθούν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, βοηθά ιδιαιτέρως τη συχνότητα του ερεθισμού τους. Δεν είπαμε ότι το παντελονάκι τους είναι επί μονίμου βάσεως φουσκωμένο, αλλά όταν έρχεται σε σύγκρουση η λογική και το πέος, μπορούμε να υποθέσουμε ποιος νικά κατά κράτος.

2. Πάντα θα κοιτάζουν άλλες γυναίκες:
Κορίτσια, ζητούμε συγνώμη αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όσο ερωτευμένος και πιστός κι αν σας είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει γυναίκα από μπροστά του, και δη εντυπωσιακή και να μη γυρίσει να την κοιτάξει και μάλιστα… ξεδιάντροπα! Είναι στη φύση του, είναι στο DNA του και αν σας τύχει άντρας που δεν κοιτάει, να ανησυχήσετε! Τι νομίζετε, ότι όταν βγαίνει με τους φίλους τους μιλούν μόνο για μπάλα; Να είστε 100% σίγουρες, ότι όχι μόνο φλερτάρουν με διπλανές παρέες γυναικών, αλλά κάποιοι πιο τσαχπίνηδες παίρνουν ακόμη και τηλέφωνα! Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν τα χρησιμοποιούν ποτέ και απλά όταν πάνε σπίτι τα διαγράφουν! Απλά έχουν την ανάγκη να διαπιστώσουν ότι η μπογιά τους περνάει ακόμα! Κλασική περίπτωση… άντρα!

3. Όλοι οι άντρες… χρονοτριβούν:
Ναι δεν λέμε ότι κι εμείς οι γυναίκες δεν το κάνουμε, αλλά έχετε δει ποτέ γυναίκα να κάνει μία ώρα να ετοιμαστεί για να πάει για ψώνια, και μάλιστα σε περίοδο εκπτώσεων; Ποτέ! Οι άντρες λοιπόν γενικότερα βαριούνται και μέχρι να κουνήσουν το ένα πόδι, βρωμάει το άλλο! Δεν χρονοτριβούν μόνο για να ετοιμαστούν ας πούμε για τα γενέθλια της κολλητής σας, την οποία έτσι κι αλλιώς αντιπαθούν, αλλά μπορεί να παίζει Παναθηναικός-Ολυμπιακός, και να έχει στήσει τους φίλους του στην καφετέρια τουλάχιστον ένα μισάωρο γιατί απλά χάζευε! Τυχαίο νομίζετε είναι το γεγονός ότι τη λέξη χαλαρά, θα την ακούσεις αποκλειστικά και μόνο από αντρικό στόμα; Δεν αγχώνονται για τίποτα, παρά μόνο για την τριχόπτωσή τους, και βαριούνται αφόρητα να κάνουν σχέδια ακόμα και για την επόμενη μέρα!

4. Λατρεύουν το στήθος:
Και δεν εννοούμε το δικό τους αλλά το γυναικείο! Μάλιστα, όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο, σε λογικά πάντα πλαίσια! Έχει να κάνει πιθανότατα και με κάποιο οιδιπόδειο σύμπλεγμα ήδη από τη βρεφική ηλικία και φυσικά το θηλασμό! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εμμονή η οποία καμιά φορά τους κάνει και ρεζίλι. Δοκιμάστε ένα μπλουζάκι με ανοιχτό ντεκολτέ, ακόμα και μεγάλο στήθος να μην έχετε, και θα δείτε ακόμα και τον ξάδερφό σας, που λέει ο λόγος, να καρφώνεται στο συγκεκριμένο σημείο! Είναι αυτό που λέμε, απλά πάει το μάτι σου πάνω σε αυτό! Αν μάλιστα το σουτιέν απουσιάζει, τότε κάνουν κυριολεκτικά πάρτι! Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν ανέβει στις προτιμήσεις αρκετά και τα… οπίσθια, αλλά πάντα το στήθος θα παραμένει σταθερή αξία! Ευλογημένο το κορίτσι που διαθέτει και τα δύο!

[ads2
anonymoi.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button