Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Breaking News
Home / Sports / 8 λεπτά ασκήσεων στο σπίτι, τέλειοι κοιλιακοί!

8 λεπτά ασκήσεων στο σπίτι, τέλειοι κοιλιακοί!

Share Button

Κανείς δεν είπε ότι το six pack είναι εύκολη υπόθεση. Όπως επίσης, κανείς δεν είπε πως δεν ισχύει το… “αγαθά κόποις κτώνται”.

women+six+pack+abs+(2)

Πριν από έναν ακριβώς μήνα, είχαμε πει πως “η καλή χρονιά, από τη γυμναστική φαίνεται” και γι’αυτό σας είχαμε δείξει μερικές ασκήσεις για τους γλουτούς. Τώρα, ανεβαίνουμε λίγο πιο πάνω. Στους κοιλιακούς.
Όχι, δεν μετράμε μήνες για το καλοκαίρι (με τέτοιον καιρό εξάλλου φαίνεται πως είναι μακριά). Φροντίζουμε όμως από τώρα το σώμα μας.

Πάμε λοιπόν να γυμνάσουμε τους κοιλιακούς μας, ένα σημείο του σώματος μας που είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σ’ ότι αφορά την fitness εμφάνιση μας. Μπορεί να μην θέλουμε να γίνουμε και φέτες, όμως, δεν λέμε όχι σε μια όσο το δυνατόν καλογυμνασμένη κοιλιά.

Δυναμώνοντας την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός μας, παρέχουμε ασφάλεια στην περιοχή γύρω από την σπονδυλική μας στήλη, έτσι ώστε να μην είναι εκτεθειμένη σε οποιοδήποτε στραβοπάτημα ή υπερφόρτωσή της στην καθημερινή μας ζωή π.χ. εργασία. Καθιστική ζωή – κακή διατροφή= καταστροφικό δίδυμο για την υγεία της μέσης μας.

Τips:

– Η συσσώρευση λίπους στην περικοιλιακή περιοχή κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την ανάδειξη των κοιλιακών μυών, ανεξάρτητα από το πόσο γυμναζόμαστε. Οπότε -και εδώ- θα σου υπενθυμίσουμε το πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή και το πολύ νερό.

– Δώσε προσοχή στο πώς γίνεται η άσκηση. Μεγάλο ποσοστό των γυναικών, γυμνάζουν λάθος τους κοιλιακούς!

– Μην ξεχνάς, μετά τις ασκήσεις, να κάνεις διατάσεις και stretching, για να αποσυμπιέζεται η μέση και να αποφύγεις τα πιασίματα.

-Μην κάνεις ασκήσεις με γεμάτο στομάχι για λόγους ασφάλειας και φυσικά αποτελεσματικότητας .

Eπειδή ο χρόνος για το γυμναστήριο όμως πολλές φορές είναι πολυτέλεια, διάθεσε μερικά λεπτά για να κάνεις ασκήσεις στο σπίτι.

Βήμα προς βήμα

Δες πώς θα κάνεις μερικές ασκήσεις κοιλιακών στο σπίτι σου, μέσα σε 8 λεπτά.

8 Mins abs workout – Hip Hop Style από passion4profession

Και μερικές παραλλαγές για να μην βαριέσαι

8 Mins abs workout – Hip Hop Style από passion4profession

πηγή: cosmo.gr

 

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button