Τρίτη , 30 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Thes - NEWS / Σιωπηλή συγκέντρωση για τα 45α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ!

Σιωπηλή συγκέντρωση για τα 45α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ!

k

Σιωπηλή συγκέντρωση για τα 45α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ διοργανώνουν σήμερα οι θαυμαστές του, έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στο οποίο νοσηλεύεται από την Κυριακή.

Μέλη των club της Ferrari από τη Γαλλία και την Ιταλία μετέβησαν στην Γκρενόμπλ το πρωί με λεωφορεία που είχε ναυλώσει η εταιρεία.

Σύμφωνα με το BBC, o εκπρόσωπος της Ferrari Ρενάτο Μπισινιάνι δήλωσε ότι οι θαυμαστές του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 κλήθηκαν να ντυθούν στα κόκκινα και να κρατούν σημαίες της εταιρείας, ενώ επέμεινε ότι η διοργάνωση δεν αποσκοπεί στην προώθηση της εταιρείας ή των πελατών της. «Θα διασφαλίσουμε ότι θα επιδείξουμε ευαισθησία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

«Όλοι στη Ferrari, από τον πρόεδρο Λούκα ντι Μοντετσεμόλο ως τον τιμ μάνατζερ της Ferrari Στέφανο Ντομενικάλι, που έχουμε διαρκή επικοινωνία με την οικογένεια του Μίκαελ και το στενό του κύκλο, παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη της κατάστασής του. Προφανώς σήμερα έχουμε διπλό λόγο να του ευχηθούμε τα καλύτερα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

«Forza Michael» (Δύναμη Μίκαελ), καταλήγει.

πηγή:koutipandoras.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button