Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023
Breaking News
Home / SEXY / Αναθεώρησε! Τι κάνεις λάθος και ΔΕΝ σε πλησιάζουν οι άντρες;

Αναθεώρησε! Τι κάνεις λάθος και ΔΕΝ σε πλησιάζουν οι άντρες;

Έχουν χάσει άραγε οι άντρες το ένστικτο του “κυνηγού” ή οι γυναίκες έχουν πάρει την θέση αυτή;
Η απάντηση μάλλον είναι πιο απλή..

large3

Σας έχει τύχει πολλές φορές να βγαίνετε έξω με τις φίλες και οι άντρες να πλησιάζουν αυτές αλλά ποτέ εσάς;

Δεν χρειάζεται να κατηγορείτε την εμφάνιση σας αλλά ούτε τους άντρες, διότι το λάθος προέρχεται από εσάς…

Φαίνεστε εκνευρισμένη. Δεν είναι τυχαίο που όποια γυναίκα είναι χαμογελαστή περιβάλλεται από άντρες. Δεν χρειάζεται να κάνετε τη χαζοχαρούμενη βέβαια αλλά ούτε να έχετε το ύφος που «σκοτώνει». Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν κουραστεί να βγαίνουν ψάχνοντας τον κατάλληλο, χάνουν την υπομονή τους και απλά κάθονται σε μια γωνία κατσουφιασμένες. Έτσι όμως δεν θα βελτιωθούν τα πράγματα. Το φλερτ θέλει χαμόγελο και ζωντάνια.

Δεν «καρφώνετε» το βλέμμα σας. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνδρες είναι ντροπαλοί και δεν πλησιάζουν έτσι απλά μια κοπέλα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάξετε κάποιον έντονα και να του χαμογελάσετε, έτσι θα του είναι πιο εύκολο να έρθει να σας μιλήσει. Όμως, μην «καρφώνετε» κάποιον με τις ώρες διότι το πιο πιθανό είναι να τρομάξει. Χρειάζεται μέτρο.

Φλερτάρετε πιο πολύ από όσο πρέπει. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όλα πρέπει να τα κάνετε με μέτρο. Το να παραείστε ερωτική με έναν άνδρα, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε, διότι θα φαίνεστε υπερβολική. Ο άντρας θέλει να είναι ο κυνηγός, συνήθως, οπότε όταν βλέπει μια γυναίκα που κυνηγάει περισσότερο από αυτόν, χάνει το ενδιαφέρον του.

Είστε περικυκλωμένη από τους φίλους και τις φίλες σας. Το να φλερτάρετε με κάποιον, όταν βγαίνετε έξω με μεγάλη παρέα είναι δύσκολο έως απίθανο, εκτός αν είναι φίλος φίλου. Ειδικά άμα βγαίνετε με τους άντρες φίλους σας τότε τα πράγματα είναι χειρότερα, διότι οι υπόλοιποι θα νομίζουν ότι είστε «πιασμένη».

Αναθεωρείστε λοιπόν και ετοιμαστείτε να βγείτε απόψε!

youweekly.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button