Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Breaking News
Home / Slideshow / ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιες περιοχές ΚΡΥΒΟΥΝ στο Google Earth;;;(PHOTOS)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιες περιοχές ΚΡΥΒΟΥΝ στο Google Earth;;;(PHOTOS)

Share Button

25accd454bde5e9b19a28172b9cae8ab

Το Google Earth έκανε την εμφάνιση του το 2005 και μας έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε όπου θέλουμε με τη δυνατότατα ενός κουμπιού. Οι δορυφόροι ξαφνικά μας πήγαιναν στους δρόμους της Βραζιλίας και τα στα κτίρια της Ρώμης.

Πόσο διατεθειμένοι είμαστε, όμως, να μας παρακολουθεί συνεχώς ένας δορυφόρος και κατ’ επέκταση το μάτι κάποιου άλλου; Από την αρχή, το Google Earth μπορούσε να θολώσει περιοχές ύστερα από αίτηση. Γι αυτό ποτέ δεν είδαμε τον Λευκό Οίκο ή το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον (ακόμα και σήμερα που δεν έχουν blur, απεικονίζονται με παλιές φωτογραφίες).

Την ίδια τακτική ακολούθησαν και χώρες όπως η Αυστραλία και η Ινδία, οι οποίες συμφώνησαν με την Google να μην εμφανίζονται συγκεκριμένες περιοχές.

Σήμερα, ο καθένας μπορεί να απαιτήσει να μην εμφανίζεται το σπίτι του από τους δορυφόρους του Google Earth. Είτε πρόκειται για ιδιωτικές κατοικίες είτε για τα πάρκα αναψυχής, πυρηνικές εγκαταστάσεις ή τις αεροπορικές βάσεις, ακόμα και ολόκληρες περιοχές, όλα βρίσκονται στο πεδίο παρακολούθησης από το Google Earth. Το Business Insider παρουσιάζει τις περιοχές που δεν είναι ακόμα ορατές από το Google Earth.

Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν, παρακάτω.

 

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button