Τρίτη , 25 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Technology / Χειρίσου το εσώρουχο του/της συντρόφους σου με το smartphone σου!

Χειρίσου το εσώρουχο του/της συντρόφους σου με το smartphone σου!

blueMotion

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πέρα από υπολογιστές, smartphones και λοιπά προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, η CES φιλοξενεί και άλλες πιο ανάλαφρες πλην όμως καινοτόμες συσκευές. Μία από αυτές είναι και το blueMotion Vibrator, μια συσκευή μασάζ που προσαρμόζεται στο γυναικείο εσώρουχο και επιτρέπει στο σύντροφο αυτής που το φορά να το χειρίζεται μέσα από το smartphone του.

To blueMotion συνδέεται με το smartphone σου μέσω Bluetooth και ο χειρισμός του γίνεται με τη χρήση ειδικής εφαρμογής διαθέσιμης για iOS και Android. Σύμφωνα με την OhMiBod, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή της, η μικρή αλλά θαυματουργή συσκευή είναι απολύτως διακριτική (οπτικά και ηχητικά) και δε σταματά να σε εκπλήσσει: μπορείς να δημιουργείς απεριόριστα μοτίβα δονήσεων ή ακόμα και να ξεκινήσεις τη δόνηση μέσω συγκεκριμένων ηχογραφημένων φωνητικών εντολών, τραγουδιών κ.α.

Στόχος της νέας συσκευής είναι να παροτρύνει τα ζευγάρια να κάνουν χρήση του smartphone τους για να έρθουν πιο κοντά και όχι για να απομακρυνθούν στέλνοντας SMS σε τρίτους ή επαγγελματικά email την ώρα που βρίσκονται μαζί.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2014 στην τιμή των $129.

πηγή:techgear.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button