Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Αξιοπερίεργα / Πέθανε απο ανακοπή καρδιάς ο άντρας με του 63 κιλά όρχεις!

Πέθανε απο ανακοπή καρδιάς ο άντρας με του 63 κιλά όρχεις!

66174-147041

Ήταν ο άνδρας με τους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου. 63 κιλά πρόσθετο βάρος στο μπροστινό μέρος του σώματος, κάνει τη ζωή δύσκολη και φυσικά την σεξουαλική ζωή ανύπαρκτη. Αυτό που στη θεωρία της λαϊκής σοφίας είναι προσόν, στην πραγματική ζωή είναι δυσβάσταχτο.

«Ήμουν απλά ένα φρικιό» έλεγε ο Γουέσλι Γουόρεν Τζ. μετά την εγχείρηση σμίκρυνσης στους όρχεις, ενώ πριν φορούσε μια μεγάλη ζακέτα αντί για παντελόνι, τους έβαζε σε ειδικό σκαμνάκι όταν καθόταν στο κρεβάτι και περπατούσε με δυσκολία.

Ήταν τόσο μεγάλη ανάγκη του να αφαιρέσει αυτό το –διαρκώς αυξανόμενο– βάρος, που ξεκίνησε καμπάνια διαδικτυακής χρηματοδότησης και λίγο αργότερα σκέφτηκε να πουλήσει τους όρχεις στο eBay, μετά την εγχείρηση αφαίρεσης. Λίγο μετά την επέμβαση 13 ωρών, ο Γουόρεν ένιωθε άλλος άνθρωπος. Ο ίδιος δήλωνε ότι τώρα πια μπορεί να κάνει απλά πράγματα, όπως να πάει στο ταχυδρομείο και στο σούπερ μάρκετ, χωρίς να είναι αντικείμενου χλευασμού.

Η νέα ζωή δεν κράτησε για πολύ. Τον Μάρτιο του 2014 ο Γουόρεν πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 49 ετών.

Το βρετανικό κανάλι Channel 4 έχει μαγνητοσκοπήσει όλη την εγχείρηση του Γουόρεν (τον Ιούνιο του 2013) και δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ για τη σπάνια ασθένεια που χτύπησε τον άνθρωπο από το Λας Βέγκας.

Πηγή: athensvoice.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button