Πέμπτη , 30 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Club Ιωαννινα

Club Ιωαννινα

club ιωαννινα

Ιωάννινα Τα Night Club έχουν την δικη τους ιστορία, η πρωτευουσα της Ηπείρου έχει πολλές επίλογες για νυχτερινη διασκέδαση και καθώς είναι μια απο τις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις της Ελλάδας, τα Club στα Ιωάννινα εχουν την ποιότητα ψηλά. Πλήθη νεαρόκοσμου συρρέουν καθε νύχτα και γεμίζουν με θετική ενέργεια και κέφι τα Club στα Γιάννενα.

Η Μουσικη στα Night club ιωαννινα

Στα clubs των Ιωαννίνων θα ακούσετε όλων των ειδών τις μουσικές,λαϊκά,pop,hip hop,rap και trap, ακόμα και οι πιο απαιτητικοί θα ικανοποιηθούν καθώς οι Djs της πόλης έχουν μεγάλη εμπειρία στην νυχτερινή διασκέδαση.

Live Events Στα Night Club Ιωάννινα

Μεγαλοι Έλληνες καλλιτέχνες απο όλα τα έιδη μουσικης χαρίζουν κατα καιρούς υπέροχες βραδιές στα Club των Ιωαννίνων. Απο τον Light και τον Sidarta εως την Πάολα και τον Αντώνη Ρέμο. Παράληλα συχνά κάνουν μια στάση στα Γιάννενα και μεγάλοι Djs απο το εξωτερικό ώπου προσδίδουν ακόμα περισσότερο κύρος στην νυχτερινή διασκέδαση των Ιωαννίνων

Σχολικές Εκδρομές Στα Night Club Ιωάννινα

Καθώς τα Γιάννενα είναι απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα για σχολικές εκδρομές,εκατοντάδες γκρουπ μαθητών λυκείου αλλά και γυμνασίου συρρέουν κάθε σεζόν στην πόλη.Οι Λυκειακές εκδρομές κυρίως λοιπόν αναζητούν ασφαλή και ποιοτική νυχτερινή διασκέδαση.Τα Club στα Ιωάννινα είναι απολύτως κατάλληλα για τους μαθητές καθώς είναι άρτια εξοπλισμένα ,πληρουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και παράλληλα έχουν και μακρόχρονη εμπειρία στην διαχείριση σχολικών γκρο΄υπ, οπότε μαθητές και συνοδοί καθηγητές διασκεδάζουν με ασφάλεια και φεύγουν με τις καλύτερες αναμν΄ησεις απο την πόλη.

Παρακάτω θα δείτε Τα Καλύτερα Club Στα Ιωάννινα Για Την Σεζόν 2022-23

Το Savague Club στην οδό Ανεξαρτησίας 60,στην καρδιά των Ιωαννίνων

Το Lt Club στην πλατεία Ανδρεα Παπανδρέου 12

Πληροφορίες Κρατήσεις και Τιμές για τα Night Clubs Ιωάννινα

Στο παρακάτω τηλέφωνο επικοινωνίας μπορείτε πολύ εύκολα να ενημέρωθείτε για κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεστε

6949 335 220

Sauvage Club

Sauvage club ιωαννινα

Για Περισσότερες Πληροφορίες Πατήστε Τον Παρακάτω Σύνδεσμο

 

LT Club

LT club ιωαννινα

Για Περισσότερες Πληροφορίες Πατήστε Τον Παρακάτω Σύνδεσμο

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες για την πόλης των Ιωαννίνων,αξιοθέατα,περιηγήσεις,αρχαία https://www.ioannina.gr/

Πατώντας τον παρακάτω σ΄υνδεσμο μπορείτε να δείτε και τα καλύτερα ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ των Ιωαννίνων (φαγητό με ζωντανή μουσική)

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button