Πέμπτη , 28 Μαΐου 2020
Breaking News
Home / Thes - GOSSIP / Showbizz / Δέσποινα Βανδή: Tι ετοιμάζει μετά το καλλιτεχνικό της διαζύγιο με τον Νότη Σφακιανάκη ;
Δέσποινα Βανδή: Tι ετοιμάζει μετά το καλλιτεχνικό της διαζύγιο με τον Νότη Σφακιανάκη ;

Δέσποινα Βανδή: Tι ετοιμάζει μετά το καλλιτεχνικό της διαζύγιο με τον Νότη Σφακιανάκη ;

Share Button

Ειλικρινής, αυθόρμητη και απολύτως συνεπής η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να τραβήξει διαφορετική πλεύση από τον συνάδελφο της.

Χωρίς τίτλο 2

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να πάρουν αμέσως θέση εκδηλώνοντας την αγάπη τους στην τραγουδίστρια. Δίπλα στην Δέσποινα τάχθηκε μεγάλη μερίδα του καλλιτεχνικού κόσμου ενώ οι επόμενες ημέρες την βρήκαν στεναχωρημένη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού hello, για την τροπή των πραγμάτων, ήρεμη αλλά συνάμα και σίγουρη για την επιλογή της! Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Ok, λίγο μετά την αποχώρηση της η Δέσποινα δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει δυο μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Χάνω εσένα», ενώ εκτός απροόπτου θεωρείται δεδομένη η θέση της στην κριτική επιτροπή του «The voice». Τέλος, μέσα στον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο cd της με τέσσερα τραγούδια ενώ δεν έχει ακόμη αποφασίσει ακόμη αν στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την εταιρεία του Φοίβου καθώς την διεκδικούν σχεδόν όλες οι δισκογραφικές.

gossip-tv

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About Renos Gavotsis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button