Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Δείτε πως να χάσετε τα κιλά που πήρατε το Πάσχα!

Δείτε πως να χάσετε τα κιλά που πήρατε το Πάσχα!

0E217E199B2CB89BADB2C05695ACCB5D-640x356

Αρκούν μερικές ημέρες υπερβολής στη διατροφή σας για να δείτε το στομάχι σας να φουσκώνει και τους κόπους σας να πηγαίνουν χαμένοι. Το πασχαλινό τραπέζι το επιβεβαιώνει: λίγες ημέρες διακοπών με την οικογένεια και φίλους, αλλά μεγάλες ποσότητες κρέατος, αυγών και γλυκών στο πιάτο σας.

Απολαυστικό, πράγματι, τι κάνετε όμως όταν οι γιορτές τελειώσουν και συνειδητοποιήσετε τα επιπλέον κιλά που πήρατε;
Συνήθως λοιπόν αμέσως μετά το Πάσχα επικρατεί πανικός και πολύς κόσμος καταφεύγει στην εφαρμογή μη ισορροπημένων διαιτολογίων προκειμένου να χαθεί γρήγορα το βάρος. Η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να πανικοβάλλεται κανείς διότι τα κιλά των γιορτών θεωρούνται πρόσφατα αποκτηθέν βάρος και είναι εύκολο να φύγουν.

Στο τραπέζι του Πάσχα μπορεί κανείς να πάρει πάνω από 3000 θερμίδες μόνο σε ένα γεύμα, όταν την ημέρα, σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 2000 θερμίδες οι γυναίκες και τις 2500 θερμίδες οι άνδρες. Όλη αυτή η υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους μέχρι και 4 κιλά, ενώ αν η υπερφαγία συνεχιστεί και δεν πάρουμε τα μέτρα μας, μπορεί κανείς να πάρει μέχρι και 6 κιλά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο: fitness-elite.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button