Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Technology / Δείτε την οδοντόβουρτσα που πλένει τα δόντια σου σε μόλις 6 δευτερόλεπτα!

Δείτε την οδοντόβουρτσα που πλένει τα δόντια σου σε μόλις 6 δευτερόλεπτα!

toothbrush

Η στοματική υγιεινή είναι πολύ σημαντική για όλους τους ανθρώπους, ωστόσο τα πιεστικά ωράρια εργασίας και ο ελάχιστος χρόνος που μας απομένει δεν μας αφήνει τις περισσότερες φορές να ασχοληθούμε με το βούρτσισμα των δοντιών μας όσο θα θέλαμε.

Κάτι τέτοιο έρχεται να αλλάξει τώρα με τη νέα οδοντόβουρτσα Blizzident η οποία υπόσχεται ολοκληρωτικό πλύσιμο των δοντιών σε μόλις 6 δευτερόλεπτα. Η επαναστατική οδοντόβουρτσα είναι κατασκευασμένη με 3D-printer και σε αντίθεση με τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τη δαγκώσεις και να τη μασήσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, ένα πλύσιμο με τη Blizzident ισοδυναμεί με περίπου 3 λεπτά βουρτσίσματος με τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες.

Δυστυχώς η οδοντόβουρτσα δεν απευθύνεται στον μέσο καταναλώτη αφού κοστίζει $300 και κρατά έναν χρόνο. Για να την αντικαταστήσεις θα πρέπει να τη στείλεις πίσω στην εταιρεία και να πληρώσεις το ποσό των $159. Δείτε τη σε δράση στο video που ακολουθεί:

πηγή:teachgear.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button