Πέμπτη , 30 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Home / Thes - GOSSIP / Έφυγε από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς μετά απο πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο!

Έφυγε από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς μετά απο πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο!

   

Σάκης Μπουλάς: Γεννημένος μαχητής

e7aab29e1653caa0556970b4b1541081_L

Ο Σάκης Μπουλάς «έφυγε» από την ζωή έπειτα από την πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954, αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως ο ίδιος επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Του άρεσε το ρίσκο και πήρε πολλά στη ζωή του και δεν “κλάφτηκε” ποτέ ακόμα και όταν αυτά δεν του βγήκαν όπως τα ήθελε ή τα περίμενε. Παλαιότερα υπήρξε ιδιοκτήτης καταστήματος με έπιπλα.

Ο Σάκης Μπουλάς είχε παντρευτεί και είχε χωρίσει δυο φορές. Στην δεύτερη σύζυγό του μάλιστα η οποία αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους αρρώστησε από καρκίνο στάθηκε βράχος δίπλα της παρατώντας τα πάντα για να την βοηθήσει και να την στηρίξει. Ήξερε να δίνει μάχες. Εξάλλου και ο ίδιος πριν από κάποια χρόνια αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, έδωσε μια τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Και τα κατάφερε. Πίστευε στην δύναμη του μυαλού και όταν έμαθε για το νέο πρόβλημα της υγείας του, για τον καρκίνο -μια ασθένεια που ήξερε πολύ καλά αφού την είχε ζήσει στο πλευρό της πρώην συζύγου του- δεν έχασε στιγμή το κουράγιο και την δύναμή του. Και το πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια ως το τέλος. Δίπλα του πάντα η τελευταία σύντροφος της ζωής του, η νεαρή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα.

Ο λόγος που δεν ήθελε να δεσμευτεί ήταν επειδή ήθελε να νιώθει ανεξάρτητος, όπως είχε δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις του. Όμως η σχέση τους ήταν σίγουρα και για τους δύο σχέση ζωής.

πηγή:gossip.tv

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button