Παρασκευή , 29 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Home / Thes - GOSSIP / Showbizz / Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ieroklis-Mixailidis

Δύσκολες ώρες περνά ο αγαπημένος ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός ενώ βρισκόταν στην πατρίδα του την Θεσσαλονίκη, έπαθε πριν τρεις μέρες έμφραγμα, κάνοντας τα χαμόγελα συγγενών, συνεργατών και φίλων να παγώσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο κ.Μιχαηλίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ το σοκ για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους ήταν μεγάλο, καθώς η κατάσταση της υγείας του τις πρώτες ώρες μετά το έμφραγμα ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

Ευτυχώς, χάρη στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση των γιατρών, αλλά και στην δύναμη του ίδιου ηθοποιού, ο κ. Μιχαηλίδης κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες στο κρεβάτι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές μέσα από την κωμική σειρά «Τα παντελόνια Κάτω», θα παραμείνει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες ακόμη στο κρεβάτι, μέχρι όπως λένε οι πληροφορίες μας, να συνέλθει.

Πηγή: star.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button