Πέμπτη , 30 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Home / Slideshow / Γιατί δεν σε γουστάρει; 7 άντρες αποκαλύπτουν τι τους χαλάει στις γυναίκες

Γιατί δεν σε γουστάρει; 7 άντρες αποκαλύπτουν τι τους χαλάει στις γυναίκες

foto3

Όταν οι άντρες μιλούν τα λένε όλα…
Όσο κι αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, οι άντρες κοιτούν τις λεπτομέρειες. Και όχι μόνο τις κοιτούν, τις αναλύουν και με βάση αυτές κρίνουν αν θα μας προβιβάσουν στην κατηγορία “το κορίτσι του”.
Διαβάστε τι μας είπε ένα τυχαίο δείγμα αντρών στο καυτό ερώτημα για ποιο λόγο θα μας απέρριπταν από σύντροφο:

“Αν δεν της αρέσει που συχνά αράζω με τα φιλαράκια μου τότε δεν μπορεί να είναι το κορίτσι μου”. Χάρης, 27 ετών”Κάτασπρο πρόσωπο, κατακόκκινο κραγιόν και τόνους eyeliner. Δεν ξέρουμε γιατί το κάνετε, αλλά μας απωθεί”. Βασίλης, 23 ετών”Ένα κορίτσι που βρίζει, ρεύεται και γενικά έχει χάση τη γυναικεία της πλευρά για είναι απλά απωθητικό και καλύτερα να μείνει φίλη μας”. Στέφανος, 35 ετών”Αν γυρνάει μετά τη δουλειά συνέχει με νεύρα και ξεσπάει σε μένα δεν θα κάτσω για πολύ καιρό. Οι γκρινιάρες αποκλείονται από το μενού μου”. Πέτρος, 29 ετών”Αν δεν μπορείς να φιλήσεις όπως μου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε”. Δημήτρης, 25 ετών”Τα κορίτσια που γράφουν στο Facebook για το ότι όλοι οι άντρες είναι συναισθηματικά ανώριμοι και μετά αναρωτιούνται στις φίλες τους γιατί δεν μπορούν να βρουν σύντροφο”. Νίκος, 30 ετών”Αν το βράδυ είσαι super model και το πρωί που ξυπνάς χωρίς το make up θυμίζεις μια άλλη γυναίκα… δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Είναι σαν να μας κορόιδεψες”. Γιάννης, 31 ετών

(πηγη queen.gr)

 

 

 

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button