Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / To iWatch θα μπορεί να προβλέψει το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής

To iWatch θα μπορεί να προβλέψει το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής

toddham_iwatch_all

Μια ενδιαφέρουσα φήμη για το iWatch [via MacUser.gr] αναφέρει ότι θα μπορεί να προβλέψει το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής:

Δημοσίευμα της SFGate αναφέρει ότι η Apple θα ενσωματώσει μια ειδική τεχνολογία στο περιβόητοiWatch που σε συνδυασμό με ειδικό λογισμικό θα μπορεί να προβλέπει την καρδιακή προσβολή.

Υπεύθυνος για αυτήν την τεχνολογία φαίνεται ότι είναι ο Tomlinson Holman, πρώην εργαζόμενος της THX, ο οποίος ήρθε στην Apple το 2011. Ο Holman είναι ένας πασίγνωστος μηχανικός ήχου που εφηύρε μεταξύ άλλων το σύστημα 10.2 surround και από φαίνεται ερευνά τον ήχο που παράγει το αίμα καθώς κινείται στις αρτηρίες για να μπορεί να προβλέψει το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής.

Όλες οι φήμες των τελευταίων βδομάδων σχετικά με τις δυνατότητες του iWatch στον τομέα της υγείας φαντάζουν ομολογουμένως ιδιαίτερα φουτουριστικές. Η συνύπαρξη ειδικού λογισμικού στο iOS 8 (βλέπε Healthbook) υποδηλώνει ότι η συσκευή δεν θα είναι εξ ολοκλήρου αυτόνομη αλλά θα απαιτεί ειδική επεξεργασία των δεδομένων που θα συλλέγουν οι αισθητήρες του για να προσφέρει αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες.

Σύμφωνα με σημείωμα του συνήθως αξιόπιστου αναλυτή Ming-Chi Kuo η κυκλοφορία του iWatch είναι προγραμματισμένη για φέτος.

iphonehellas.gr
 

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button