Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Thes - GOSSIP / Showbizz / Μαζωνάκης: «Μετά από αυτή τη δήλωση του Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, δεν θα δούλευα μαζί του» (βίντεο)
Μαζωνάκης: «Μετά από αυτή τη δήλωση του Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, δεν θα δούλευα μαζί του» (βίντεο)

Μαζωνάκης: «Μετά από αυτή τη δήλωση του Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, δεν θα δούλευα μαζί του» (βίντεο)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε και για όλα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης περί της Χρυσής Αυγής και αν θεωρεί σωστή την απόφαση της Δέσποιναw Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα.

4d657594de61d4e67f17ef74770c6768_L

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά πιάνει μια μανία τους καλλιτέχνες να γίνουν κομματάρχες. Δεν μου αρέσει επίσης που ο ένας ρίχνει ευθύνες στον άλλο και κανείς δεν λέει στην Ελλάδα “φταίω κι εγώ”. Αντί να ενωθούμε, να κάνουμε ένα ξεκίνημα για να μπορέσει να αλλάξει αυτή η κατάσταση, ο ένας τα ρίχνει στον άλλο» είπε ο Γιώργος!
Και τόνισε: «Σαφώς πρέπει οι καλλιτέχνες να έχουν άποψη, αλλά εγώ για παράδειγμα δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα σύρω τον λαό κάπου. Στο παρελθόν μπορεί οι καλλιτέχνες να επηρέαζαν, αλλά τώρα είναι άλλες εποχές».
Και δεν δίστασε να πει: «Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σφακιανάκη, άψογα. Μετά από αυτή τη δήλωση για τη Χρυσή Αυγή, δεν ξέρω… προφανώς δεν θα δούλευα μαζί του».

gossip-tv

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button