Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Agenda / Όλο Το μεγαλείο της ανθρώπινης δύναμης.. Σ’ένα βίντεο.. (must watch)

Όλο Το μεγαλείο της ανθρώπινης δύναμης.. Σ’ένα βίντεο.. (must watch)

 

11998946_508781949286935_7525408583329797160_n

 

Ένας 18χρονος γίγαντας κάποτε σε ένα γυμναστήριο,μου είπε ”Ο άνθρωπος φτιάχτηκε για να παλεύει…για να είναι μαχητής και να τρέχει μπροστά” …

Στάθηκα να τον κοιτώ για λίγο… ανατρίχιασα.. εμπνεύστηκα απίστευτα κ μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν τόσο νεαρός σε ηλικία κι όμως η πνευματική του δύναμη (που είναι και η βάση των πάντων,το Α και το Ω) ξεχείλιζε απο κάθε πόρο του κορμιού του,της προσωπικότητας κ της ύπαρξης του…

Η επιστήμη λέει πως οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε μόνο ένα πολυ μικρό ποσοστό του μυαλού κ του εγκεφάλου μας κ ότι είναι άγνωστο τι θα συνέβαινε αν με κάποιο τρόπο καταφέρναμε να λειτουργήσουμε κ να χρησιμοποιήσουμε το 100%.

 

Albert Einstein…

Δεν μπορούσε να μιλήσει μέχρι 4 χρονών,κ οι δάσκαλοι του αργότερα έλεγαν πως το παιδί έχει θέμα κ δεν θα καταφέρει κ πολλά….  Στην πορεία της ζωής του τελικά έγινε θεωρητικός φυσικός που έμεινε στην ιστορία,και κέρδισε και ενα βραβείο νόμπελ!!

Albert Einstein at Princeton, USA, 4 February 1944.

 

 

Κάτι τέτοιο θαρρώ πως συμβαίνει και με την ΔΥΝΑΜΗ που κρύβουμε κ που έχουμε  οι άνθρωποι μέσα μας…

Πολλές φορές συμβαίνει να παραλύουμε κ να παραιτούμαστε απέναντι στις αποτυχίες μας κ στα ζόρια που συναντάμε στην ζωή μας! Απέναντι στους φόβους μας κ στα δύσκολα συναισθήματα!

Walt Disney…

Απολύθηκε απο μία εφημερίδα για ”ελλειπή φαντασία” και έχοντας ”μη πρωτότυπες ιδέες”….

Αργότερα έγινε ο δημιουργός των Mickey Mouse όπου μέχρι κ σήμερα μεγαλώνουν γενιές μαζι τους κ παράλληλα στα χρόνια της πορείας του κέρδισε κ 22 ακαδημαϊκά βραβεία!

a_610x408

 

Αυτός είναι ο δρόμος όμως…. και κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος!

Μας είναι αδιανόητο το πόσο πολύ δύναμη κρύβουμε κ έχουμε μέσα μας οι άνθρωποι,και πόσα μπορούμε να αντέξουμε κ να καταφέρουμε αν την βρούμε,την βγάλουμε προς τα έξω….της επιτρέψουμε να ποτίσει όλη μας την ύπαρξη….και εντέλει την χρησιμοποιήσουμε.

Joan Rowling….(συγγραφέας)

Στην αρχή κανείς δεν έδωσε σημασία στα βιβλία της και οι αποτυχίες ερχόταν η μία μετά την άλλη…

Αργότερα έγραψε τα βιβλία φαντασίας του ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ τα οποία πούλησαν 400 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκαν σε 67 γλώσσες!

 

article-0-0D482E1000000578-175_634x476

 

Όπως μας λέει κ ο τύπος στο παρακάτω βίντεο… Δέν έχει σημασία το πόσο δυνατά μπορέις να χτυπήσεις την ζωή…. Αλλά πόσα απο τα χτυπήματα που σίγουρα θα σου δώσει η ζωή,μπορείς να αντέξεις και να συνεχίσεις να προχωράς… Καθώς μέσα απο κεί πηγάζει η δύναμη κ έρχονται οι ΝΙΚΕΣ….

Επιμέλεια : Λαζαρίδης Δημήτρης

 

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button