Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Agenda / Παντελής Παντελίδης: Η επιτυχία του στην Θεσσαλονίκη και τα επόμενα σχέδια του!

Παντελής Παντελίδης: Η επιτυχία του στην Θεσσαλονίκη και τα επόμενα σχέδια του!

παντελής παντελίδης

Η επιτυχία συνεχίζεται στην Πύλη Αξιού με τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα να χαρίζουν απίστευτες βραδιές στο κοινό της Θεσσαλονίκης.
Το σχήμα που σπάει και στην Θεσσαλονίκη κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη σήμερα Παρασκεύη 4/04 και αύριο Σάββατο 5 Απριλίου για να μπεί στην τελική ευθεία ρίχνοντας αυλαία στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Απριλίου.
Είχα κάποτε μια αγάπη live από την Πύλη Αξιού:

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εμφανίσεις του Παντελή Παντελίδη και της Πάολα στην Πύλη ΑΞιού στην Θεσσαλονίκη πατήστε εδώ:

Πύλη Αξιού μπάνερ

Τα επόμενα σχέδια του Παντελή Παντελίδη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό της Αθήνας και της Κρήτης καθώς στις 19 Απριλίου θα βρεθεί στην Κρήτη στο νυχτερινό κέντρο “ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ” για μια συναυλία για τους φανατικούς θαυμαστές του στην Κρήτη. Στην συνέχεια κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα στο Teatro Music Hall με το “καλύτερο παιδί” του ελληνικού τραγουδιού, τον Γιάννη Πλούταρχο σε ένα ανατρεπτικό σχήμα με πολλές εκπλήξεις και στις 30/04 ταξιδεύει για μια συναυλία έκπληξη στο Moντε Caputo στην Κύπρο.

Περισσότερα για τις εμφανίσεις του Παντελή Παντελίδη σε Ελλάδα και Κύπρο θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες!

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button