Τρίτη , 16 Ιουλίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Πρώην βουλευτής δωρίζει στο ελληνικό δημόσιο 10 εκατ. ευρώ!

Πρώην βουλευτής δωρίζει στο ελληνικό δημόσιο 10 εκατ. ευρώ!

655497_βουλευτης

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σε ηλικία 83 ετών σήμερα, συναντήθηκε με υπουργό της κυβέρνησης και του ανακοίνωσε την πρόθεση του να δωρίσει στο ελληνικό δημόσιο περιουσία που αποτιμάται σε 10 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος είχε κλεγεί επτά φορές βουλευτής και το 1974 είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς σε όλη τη χώρα. Υπήρξε για χρόνια πρωταθλητης στίβου, ενώ κέρδισε 23 διεθνείς διακρίσεις ώς μελετητής μεγάλων έργων. Όπως είπε θέλει να βοηθήσει στη μείωση του δημοσίου χρέους για το καλό της νέας γενιάς που δεν φταίει σε τίποτε, να πληρώνει “τις δικές μας αμαρτίες”. Ελπίζει το παράδειγμα του να βρει μιμητές και άλλους πολιτικούς.

Ο παλαίμαχος πολιτικός ζει μόνος του σε σπίτι με ενοίκιο και αποφάσισε να δωρίσει όλη την περιουσία του υπέρ του ελληνικού δημοσίου. Πρόκειται για 16 οικόπεδα σε περιοχή της Πελοποννήσου και ένα ημιτελές κτίσμα 1.300 τ.μ.

Πηγή: lifo.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button