Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Ψάχνετε εργασία ή εργαζομένους; Νέο Portal Εύρεσης Εργασίας Jobfind.gr!

Ψάχνετε εργασία ή εργαζομένους; Νέο Portal Εύρεσης Εργασίας Jobfind.gr!

job

Νέο Portal Εύρεσης Εργασίας, το Jobfind.gr , παρουσιάζεται από το Semifind.gr το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Portal στον χώρο της εκπαίδευσης. Το Portal αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό, να καταχωρήστε Online το Βιογραφικό σας και αιτηθείτε με το πάτημα ενός κουμπιού για όλες τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν.

Αν από την άλλη πλευρά αναζητάτε προσωπικό, μπορείτε να καταχωρήστε δωρεάν έως 31 Μαΐου το πακέτο αγγελιών σας, καθώς και να αξιολογήστε την αποτελεσματική λειτουργία του Jobfind.gr.

Πρόκειται για ένα πραγματικά καινοτόμο εργαλείο στη διάθεση της Διοίκησης και της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού, μιας και παρέχει τη δυνατότητα χρήσης φίλτρων για την ανάγνωση και την αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων, αποτρέπει τη συγκέντρωση αναρίθμητων και συχνά μη σχετικών e-mails και είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη. Επίσης, διαμορφώνει το πλαίσιο επιλογής του κατάλληλου υποψηφίου στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο και γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δείτε το εδώ: Jobfind.gr

thestival.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button