Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024
Breaking News
Home / Technology / Samsung Galaxy S5: Επιβεβαιώθηκε ο ανιχνευτής αποτυπωμάτων στο home button

Samsung Galaxy S5: Επιβεβαιώθηκε ο ανιχνευτής αποτυπωμάτων στο home button

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα για το επερχόμενο Samsung Galaxy S5 ήταν για το αν θα διαθέτει τελικά ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και η ιστοσελίδα SamMobile έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

fingerprint

Καταρχήν, δεν θα ενσωματωθεί στην οθόνη αλλά θα τοποθετηθεί στο home button της συσκευής, όπως στο iPhone 5S, και θα λειτουργεί ελαφρώς διαφορετικά. Ο χρήστης θα πρέπει να σύρει το ακροδάκτυλο από τη βάση μέχρι την κορυφή και όχι απλά να το ακουμπήσει επάνω για να γίνει η αναγνώριση. Επίσης, δεν θα λειτουργεί σε περίπτωση που τα δάκτυλα είναι υγρά (από ιδρώτα, υγρασία) κάτι που μπορεί να μην είναι και τόσο λειτουργικό για τον χρήστη.

Ακόμη, η Samsung έχει ενσωματώσει διάφορες λειτουργίες που θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του fingerprint scanner μέσα στο νέο TouchWiz UI και θα προσφέρουν την επιλογή για αποθήκευση μέχρι 8 διαφορετικών αποτυπωμάτων, χωρίς να έχουν όλοι οι χρήστες το δικαίωμα ξεκλειδώματος της συσκευής.

Θα κάνουμε λίγη υπομονή και θα τα δούμε όλα την επόμενη εβδομάδα στο MWC 2014.

πηγή: techgear.gr
 

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button