Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Electro Music Events / Seli Mountain Gathering 2014 \\ Live The Ultimate Experience

Seli Mountain Gathering 2014 \\ Live The Ultimate Experience

SELI MOUNTAIN GATHERING THESNIGHT.GR

 

      2 stage \\ 6 μέρες & νύχτες \\ πάνω απο 150 καλλιτέχνες \\


Το Μεγαλύτερο ΗλεκτροΜουσικοΧορευτικο Γεγονός Της Χρονιάς 26-31 Αυγούστου.

Στα 1500 Μέτρα Υψόμετρο! Στην Κορυφή Του Κόσμου!

10595915_715370425179061_425645421_n

 

★ Η ΙΔΕΑ ★ 

Το “Seli Mountain Gathering” είναι ένα μοναδικό ‘ορεινό’ φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής / νέων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού & λαμβάνει χώρα από τις 26 έως 31 Αυγούστου 2014 .

Για αυτή την οργάνωση είναι υπεύθυνη η Movement Recordings (T.Παπαγιαννούλης/Θ.Κιαχίδης) με έδρα την Θεσσαλονίκη , σημειώνοντας αξιόλογη πορεία ανά τα έτη με συνεχή ανάπτυξη σε Εκδηλώσεις Ηλεκτρονικής Μουσικής, όντας αναμεμιγμένη σε Διεθνή Festivals από το 2005 . Παράλληλα το Seli Mountain Gathering είναι ένα αποτέλεσμα εργασίας, εθελοντισμού & συμμετοχής πολλών σημαντικών Παραγώντων, Καλλιτεχνών & ενός δυναμικού Επιτελείου που μοιράζεται κοινές ιδέες & στόχους.

Με την πολύτιμη βοήθεια και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας , το Συμβούλιο του Σελίου, του Πολ.Συλλόγου « Αργοναύτης» ως Συνδιοργανωτής, και τους τοπικούς παράγοντες , για 1η χρονιά δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες από όλη τη χώρα και στο εξωτερικό για να επισκεφθείτε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Βόρειας Ελλάδα , παρουσιάζοντας ένα αναβαθμισμένο 5-days/6-nights Φεστιβάλ Νεολαίας & Ηλεκτρονικής Μουσικής με Visual και Περιβαλλοντικών υποθέσεων , καλλιτεχνικές δραστηριότητες , τέχνες του θεάματος , ζογκλέρ , Σεμινάρια Θεραπευτικές Γιόγκα Balance Fitness και πολλά άλλα ..

Το “Seli Mountain Gathering” περιλαμβάνει περισσότερους από 150 κορυφαίους DJs και Παραγωγούς από χώρες όπως Kαναδά, Αγγλία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Γερμανία, Σερβία, Ουγγαρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια και την Ελλάδα που κυμαίνοντας σε Ambient / Chillοut, Reggae, Dub, Techno, Progressive, Psy, Forest & Full On ήχους, στο βουνό του Σελίου !

 

10585647_454065734735795_381684892_n

 

 

★ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ★ 


Aς μάθουμε κάποια πράγματα για το Σέλι, το πρώτο οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας. Βρίσκεται στα σύνορα του Κάτω Σελίου (Κάτω Βέρμιο). Το Σέλι είναι ένα πολύ όμορφο χωριό στον Νομό Ημαθίας όντας ένα από τα πιο ‘ψηλά’ χωριά της Ελλάδας σε υψόμετρο 1450m / 4756ft. Tο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου άρχισε να λειτουργεί το 1934 και τον ίδιο χρόνο διεξάχθει οι 1οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ski στο ίδιο μέρος.

Στους πρόποδες του Βερμίου, πηγαίνεις μέσω Βέροιας, την πρωτεύουσα του Νομού Ημαθίας, περίπου 14mi/24km μακριά από το Χιονοδρομικό Κέντρο, ένα μέρος γεμάτο αρχαιλογική και ιστορική πλευρά με Βυζαντινούς Ναούς που δείχνουν εντυπωσιακοί. Αν υπάρχει ο χρόνος για τους επισκέπτες, μόλις 22mi/12,5km από την Βέροια, βρίσκονται οι Βασιλικοί Τάφοι στην περιοχές της Βεργίνας. Το μοντέρνο underground μουσείο είναι γεμάτο από εκθέματα σχετικά με την ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας. Ο Καθηγητής αρχαιολογίας Μιχάλης Ανδρόνικος ανακάλυψε ένα τον τάφο του Βασιλιά Φιλίππου του 2ου, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.. Αυτά σχετικά με την Ιστορία.

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου είναι το 2ο σε μέγεθος κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα πιο καλά οργανωμένα. Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό μέρος του Βερμίου στα 1500-1900 μέτρα. Το Σέλι είναι ένα κοσμοπολίτικό χιονοδρομικό κέντρο που προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα. Βρίσκεται 95km από την Θεσσαλονίκη, 24 km από την Βέροια, 20 km από την Νάουσα, και 74 km από Κοζάνη.

Η Τοποθεσία

 

★ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ★

Οι επισκέπτες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έχουν την ευκαιρία να έρθουν στο “Seli Mountain Gathering” μέσω των Gathering Shuttle-λεωφορεία που αναχωρούν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και επιστροφή πίσω στο τέλος της εκδήλωσης. Μικρά λεωφορεία θα είναι επίσης διαθέσιμα από το κέντρο της πόλης της Βέροιας για τη μεταφορά ανθρώπων στο “Seli Mountain Gathering”.

Για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, σε συνεργασία με Φιλιππίδης Travel Agency & Ticket4All.gr έχουμε μια πολύ ειδική προσφορά. Όλοι οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail σχετικά με info@ticket4all.gr να κλείσετε τα ταξίδια τους με δωρεάν επίγεια μεταφορά από το Αεροδρόμιο Μακεδονία SKG στη Θεσσαλονίκη για το “Seli Mountain Gathering” ! 

Για όλους τους επισκέπτες που φθάνουν με τα αυτοκίνητά τους, με την υποστήριξη των Τοπικών Αρχών και του Δήμου Βέροιας, θα υπάρχου Πινακίδες σε Σημεία από την 1η έξοδο προς Σέλι / Βέροια και σε εξέλιξη για την ευκολότερη άνοδο προς το βουνό!

Οδηγίες για το Σέλι: http://goo.gl/Rv3wdu

 

Το Line Up Και Μερικοί απο τους καλλιτέχνες

 

Εισιτήρια Προπώλησης 50 ευρω!!
Κλείσε Το Εισιτήριο Σου Eυκολα Και Γρηγορα Μέσω Του ThesNight.Gr, Κ’ εμείς Σου Το Φέρνουμε Στην Πόρτα Σου Με Δωρεάν Τα Έξοδα Μεταφοράς!!
Πληροφορίες : Inbox ή 6980859448 & 6949335220

 

Symphonix Live At Seli Mountain Gathering 2014

 

Krama Live At Seli Mountain Gathering 2014


Fabio & Moon Live At Seli Mountain Gathering 2014

 

Talamasca Live At Seli Mounatain Gathering 2014

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο Event Page στο FB :
πατήστε εδώ

 

 

Επιμέλεια : Λαζαρίδης Δημήτρης

 

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button