Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Thes - GOSSIP / Showbizz / Ξαναγράφεται το σενάριο του fast and furious 7 μετά τον θάνατο του Paul Walker.
Ξαναγράφεται το σενάριο του fast and furious 7 μετά τον θάνατο του Paul Walker.

Ξαναγράφεται το σενάριο του fast and furious 7 μετά τον θάνατο του Paul Walker.

hvj,

Μετά το θανατηφόρο ατύχημα του Paul Walker , όλοι έχουμε αναρωτηθεί πώς θα συνεχιστεί το Fast and Furious 7, του οποίου τα γυρίσματα έχουν παγώσει επ’αόριστον από την εταιρία παραγωγής και την Universal.

Ο σεναριογράφος Chris Morgan σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως μόλις οι μισές σκηνές του Walker στη νέα ταινία έχουν γυριστεί πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του. Έτσι το σενάριο της 7ης ταινίας θα ξαναγραφτεί και αφού πάρει την έγκριση του studio τότε τα γυρίσματα ίσως ξεκινήσουν και πάλι από τον Ιανουάριο.

Παραμένει ακόμη ασαφές αν καταργηθεί ο χαρακτήρας του Brian O’Connor ή αν κάποιος άλλος ηθοποιός θα πάρει τη θέση του εκλιπόντως. Φήμες κάνουν λόγο πως ο κύριος baby, baby, baby oooh, like baby, baby, baby nooo, like baby, baby, baby oooh (aka Justin Bieber) ενδεχομένως θα πάρει τη θέση του Walker στη ταινία, στην οποία η Universal έχει ήδη επενδύσει 150 εκατ. δολάρια.

πηγή:autoblog.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button