Τρίτη , 25 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Thes - NEWS / Ξεκινούν οι συνεντεύξεις για πρόσληψη στην Ryanair

Ξεκινούν οι συνεντεύξεις για πρόσληψη στην Ryanair

629896_ryanair

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι συνεντεύξεις από τη Ryanair για φροντιστές και αεροσυνοδούς στις πτήσεις της στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας crewlinik.ie προκειμένου να περάσουν από συνέντευξη. Η Crew Link είναι η εταιρία που θα αναλάβει την εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων.

Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στη συνέντευξη φορώντας επίσημο παντελόνια και κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Κάθε άλλη εμφάνιση δεν προβλέπεται και θα οδηγήσει σε ακύρωση της συνέντευξης.

Επίσης δεν θα γίνονται δεκτοί υποψήφιοι που έχουν τατουάζ σε εμφανές σημείο του σώματος τους ή φορούν τζιν. Θα πρέπει να έχουν ύψος πάνω από 1.57, να μην φορούν γυαλιά αλλά μόνο φακούς επαφής, να μπορούν να κολυμπήσουν τουλάχιστον για 20 μέτρα χωρίς βοήθεια και να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

 

lifo.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button