Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Breaking News
Home / Slideshow / Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Δείτε πως αυτός ο νεαρός καταφέρνει και κάνει sex με 200 γυναίκες τον χρόνο μέσω… Twitter!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Δείτε πως αυτός ο νεαρός καταφέρνει και κάνει sex με 200 γυναίκες τον χρόνο μέσω… Twitter!

Share Button

ddfc742d46acd374a5b6b0c407958aed

Τον βλέπετε τον νεαρό; Ονομάζεται Ben James, και ισχυρίζεται πως «πηγαίνει» με 200 γυναίκες το χρόνο, τις οποίες καταφέρνει να ρίξει μέσω… Twitter!

Ο 25χρονος που έχει 74.000 followers στο Twitter, κάνει posts είκοσι φορές την ημέρα,υποστηρίζοντας πως πολλές είναι οι γυναίκες που γοητεύονται από τα tweets του και του την πέφτουν!

Καμάκι και πέσιμο μέσω των social media κάνει ο 25χρονος, ενώ θεωρεί πως κλειδί της επιτυχίας του, είναι ότι λέει αυτά που φοβούνται να πουν οι άλλοι.

Mάλιστα πολλές είναι οι κοπέλες, που δεν διστάζουν να του στείλουν μέχρι και… ημίγυμνες selfiesώστε να βγουν ραντεβού μαζί του.

Ο Ben μάλιστα, ομολογεί πως οι 3 στις 4 γυναίκες του ζητάνε να κάνουν sex μαζί του, ενώ ο ίδιος είναι ξεκάθαρος και τους απανά πως δεν θέλει να κάνει σχέση, καθώς το sex είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει.

Και το καλύτερο δεν σας το είπαμε. Μπορεί ο 25χρονος να είναι «Twitteroκατακτητής», αλλά με μια γυναίκα μοιράζεται το ίδιο σπίτι, και δεν είναι άλλη από την μητέρα του, την οποία όπως λέει «σέβεται πολύ»!

πηγή: star.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button