Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Breaking News
Home / Slideshow / Συνέλαβαν μωρό 9 μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνέλαβαν μωρό 9 μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Share Button

Οδηγήθηκε στο δικαστήριο στην αγκαλιά του παππού του, του πήραν αποτυπώματα 

649611_paki_1

Μωρό 9 μηνών συνέλαβε αστυνομικός στο Πακιστάν, παραπέμποντάς το στη δικαιοσύνη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αντίσταση κατά της αρχής. Μαζί με το μωρό ο αστυνομικός Κασίφ Μουχάμαντ που τελικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα, παρέπεμψε και 30 κατοίκους περιοχής προαστίου της Λαχόρης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, επειδή πέταξαν πέτρες σε υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν σπίτια με «πειραγμένους» μετρητές.
649613_paKIS.png

Οι 30 κάτοικοι και το μωρό στην αγκαλιά του παππού του να κλαίει συνεχώς, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες, όπου βεβαίως ο δικαστής κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον συγκεκριμένο αστυνομικό που τους παρέπεμψε.
Έτσι, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό και απάλλαξε το μωρό που όμως θα πρέπει να επανέλθει στα δικαστήρια την επόμενη εβδομάδα για τυπικούς λόγους. Πάντως στο Πακιστάν το ηλικιακό όριο για παραπομπή ανηλίκου για εγκληματικές ενέργειες είναι τα 12 χρόνια, εκτός αν πρόκειται για τρομοκρατία, οπότε πέφτει στα 7.

πηγή:lifo.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button