Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Ένας καινούργιος έρωτας.. φοβάμαι!

Ένας καινούργιος έρωτας.. φοβάμαι!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε… Έτσι και ένας καινούργιος έρωτας αποτελεί ένα δύσκολο κομμάτι στη ζωή μας. Όσο όμορφο κι αν ακούγεται, άλλο τόσο μας φοβίζει στην ιδέα και στην πράξη. Ένας καινούργιος έρωτας αποτελεί έναν καινούργιο άνθρωπο και έναν καινούργιο κόσμο. Έναν κόσμο που κυρίως εμείς τα κορίτσια φοβόμαστε να τον υποδεχτούμε και να περπατήσουμε μέσα σ αυτόν.

Τι είναι αυτό όμως που μας φοβίζει σε μια καινούργια σχέση, σε έναν καινούργιο έρωτα? Τα πάντα! Θα πρέπει να ανακαλύψουμε όχι μόνο τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας αλλά και διάφορες πτυχές του δικού μας χαρακτήρα, πάνω σ αυτή τη νέα σχέση. Για τον άνδρα είναι πιο εύκολα συνήθως τα πράγματα στον ερχομό ενός καινούργιου έρωτα, ωστόσο για εμάς τις γυναίκες υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από τον ”καινούργιο έρωτα” που μας περιτριγυρίζουν το μυαλό.

1. Είμαι ερωτευμένη….. Αυτός είναι?
Πρώτο και κύριο ερώτημα που μας δημιουργεί έναν φόβο. Σίγουρα για το αν είσαι ερωτευμένος με τον άλλον αυτό το συνειδητοποιείς μετά από ένα χρονικό διάστημα της σχέσης σου και όχι από την αρχή. Ωστόσο, οι γυναίκες νιώθουν μέσα τους την ανασφάλεια και τον φόβο της μη αμοιβαιότητας συναισθημάτων. Έτσι όσο πιο ερωτευμένες, τόσο πιο ανασφαλείς!

2. Για πόσο θα κρατήσει?
Όσο ερωτευμένες κι αν είμαστε ο φόβος του πόσο θα κρατήσει αυτή η σχέση κυριεύει το μυαλό μας και δεν μας αφήνει πολλές φορές να εκφραστούμε ελεύθερα και να κάνουμε πιο πολλά πράγματα για τον σύντροφό μας, πράγματα που θα κάναμε αν δεν σκεφτόμασταν το πόσο θα κρατήσει. Κανείς όμως δεν μας υπόσχεται το για πόσο θα κρατήσει μια σχέση… Γι αυτό αν δεν μπεις στο χορό για να χορέψεις, δεν θα μάθεις αν αξίζει ή όχι και για πόσο…

3. Φοβάμαι μήπως προδοθώ….(πάλι)

Αφορά κυρίως τις γυναίκες που έχουν βγει από μία δύσκολη σχέση. Ένας καινούργιος έρωτας σίγουρα μπορεί να μας φέρει πολλά περισσότερα ή ίσως και πολλά λιγότερα από τον προηγούμενο. Το να μπεις στην διαδικασία να τον βιώσεις, αμέσως σε κάνει να σκέφτεσαι για το τι θα προκύψει και πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Η προδοσία είναι μέρος του έρωτα και έχει να κάνει με ανθρώπους που δεν ξέρουν να ζουν και να απολαμβάνουν τον έρωτα έτσι όπως του αξίζει. Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας. Και ναι ίσως είναι και κάποιος από τον ”έρωτά” μας. Αυτό μας δημιουργεί διπλάσιο φόβο και μας κρατάει σε μια απόσταση του να αφήσουμε τον εαυτό μας να δεθεί σε κάτι καινούργιο. Εδώ θέλει πολύ προσοχή! Ωστόσο, στον έρωτα αν δεν ρισκάρεις, δεν ζεις..Και αυτή είναι η αλήθεια!

Της Μιλένας Ζαχαριάδου

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button