Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Έρευνα: Δώδεκα λεπτά είναι τα πιο κρίσιμα για το πρώτου ραντεβού!

Έρευνα: Δώδεκα λεπτά είναι τα πιο κρίσιμα για το πρώτου ραντεβού!

66017-146734

Μόλις 12 λεπτά χρειάζεται κάποιος στο πρώτο ραντεβού για να αποφασίσει εάν του αρέσει ή όχι το πρόσωπο που κάθεται απέναντί του, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 ενήλικες, το 64% εκ των οποίων είπαν ότι κρίνουν θετικά τον απέναντί τους αν χαμογελάει και ακολούθως αν τους κοιτάζει στα μάτια – ένα χαρακτηριστικό που κρίθηκε σημαντικό από το 58% των ερωτηθέντων. Τρίτο σημαντικότερο κριτήριο είναι να έχει δροσερή αναπνοή (45% των ερωτηθέντων), καλό τόνο φωνής (25%) και να είναι κομψά ντυμένος (23%).

Αντίστοιχα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απωθούν αμέσως τον / την επίδοξο σύντροφο είναι η σωματική αποφορά (59%) και η κακοσμία του στόματος (53%).

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα (το 38%) είπαν ότι δεν θα έβγαιναν ποτέ δεύτερο ραντεβού με κάποιον που έχει την κακή συνήθεια να βρίζει, ενώ το 36% είπαν πως βρίσκουν απωθητικό το ατημέλητο ντύσιμο και το 33% την έλλειψη χαμόγελου.

Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρείας AXA, έδειξε ακόμα πως το 6% των εργένηδων κάνουν μία αυτοσχέδια «έρευνα» πριν από το πρώτο ραντεβού, ελέγχοντας τις αναρτήσεις στο Facebook και στο Twitter του προσώπου που θα συναντήσουν.

Ακόμα πάντως και αν η πρώτη εντύπωση δεν είναι ιδανική, αρκετοί δήλωσαν πρόθυμοι να βγουν και δεύτερο ραντεβού. Μάλιστα οι άνδρες που θα έδιναν μία ευκαιρία επιπλέον είναι διπλάσιοι από ό,τι οι γυναίκες.

πηγή:athensvoice.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button