Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / O Βασίλης Καρράς στον ημιτελικό του The Voice! Δείτε όλους τους καλλιτέχνες

O Βασίλης Καρράς στον ημιτελικό του The Voice! Δείτε όλους τους καλλιτέχνες

Βασίλης Καρράς

Παρασκευή 2 Μαΐου και ώρα 21:00 οι τηλεθεατές θα στηθούν μπροστά στη μικρή οθόνη και τα τηλέφωνα θα πάρουν «φωτιά». Το The Voice θα βρίσκεται ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό και τα 8 παιδιά που έχουν μείνει θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η παραγωγή ακολουθώντας τα ξένα πρότυπα θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Στη σκηνή του The Voice, τη βραδιά του ημιτελικού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, θα τραγουδήσουν ο Βασίλης Καρράς, ο Στέλιος Ρόκκος, οι Vegas και οι ΜΕΛΙSSES. Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες έχουν μιλήσει με την παραγωγή και έχουν «δώσει τα χέρια». Ωστόσο στη σκηνή του The Voice θα εμφανιστούν, όπως όλα δείχνουν, 8 τραγουδιστές όσοι και υποψήφιοι.

Τα ονόματα των υπολοίπων δεν έχουν ακόμα κλείσει και ο λόγος είναι πως πρέπει να σιγουρευτούν για το αν μπορούν να παρευρεθούν στο σόου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεδομένου ότι το The Voice είναι live.

Δείτε ακόμα:

Ο Σάκης Ρουβάς σε συναυλίες σε Αθήνα-Λάρισα-Θεσσαλονίκη- Ξάνθη

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button