Τρίτη , 16 Ιουλίου 2024
Breaking News
Home / Thes - GOSSIP / Showbizz / Οι Freaky Fortune νικητές του Ελληνικού τελικού της Eurovision 2014 (βίντεο)

Οι Freaky Fortune νικητές του Ελληνικού τελικού της Eurovision 2014 (βίντεο)

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision 2014 Που θα λάβει χώρα στη Δανία είναι το Rise Up από τους Freaky Fortune και τον Risky Kidd. Το τηλεοπτικό κοινό και η κριτική επιτροπή αποφάσισαν και νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν οι Freaky Fortune που ξεσήκωσαν με το τραγούδι τους και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήρθε από τα στόματα της Δέσποινας Βανδή του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και όλων των καλλιτεχνών που μας εκπροσώπησαν παλιότερα και έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο διαγωνισμό.

670_e319a9ef-09ee-4816-83ab-e9010222ed4e

Η Ελπίδα, ο Πασχάλης, η Μαριάννα Τόλη, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Σοφία Βόσσου και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν πάνω στη σκηνή και όλοι μαζί με ένα στόμα μια φωνή ανακοίνωσαν τους νικητές του Ελληνικού τελικού της Eurovision 2014.

Οι Freaky Fortune κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κοινού και θα ταξιδέψουν μέχρι τη Δανία για να μας κάνουν περήφανους και να ξεσηκώσουν την Ευρώπη. Ο τραγουδιστής των Freaky Fortune συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του από τη χαρά του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

)

fthis

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button