Τρίτη , 16 Ιουλίου 2024
Breaking News
Home / Agenda / Κυκλοφόρησε σήμερα ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο Δεύτερη φορά! Ακούστε το εδώ!

Κυκλοφόρησε σήμερα ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο Δεύτερη φορά! Ακούστε το εδώ!

Κωνσταντίνος-Αργυρός-Δεύτερη-φορά-cd-cover

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στα ράφια των δισκοπωλείων με την τρίτη κατά σειρά ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά του. Έχουν προηγηθεί τα albums «Μάλλον κάτι ξέρω» (2011), «Παιδί γενναίο» (2012), αλλά και το cd-single «Όλα θα αλλάξουν» (2008).

Εν αναμονή της μεγάλης επιστροφής του στη σκηνή του «Posidonio» στις 25 Απριλίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τον ολοκαίνουριο δίσκο του με γενικό τίτλο «Δεύτερη φορά». Σε αυτόν περιλαμβάνονται οι ήδη αγαπημένες επιτυχίες «Να της πεις» και «Δεύτερη φορά» και 11 ακόμα ολοκαίνουρια τραγούδια.

Το cd υπογράφουν τρεις καταξιωμένοι δημιουργοί μεγάλων επιτυχιών. Η μουσική ανήκει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και οι στίχοι στον Ηλία Φιλίππου, ενώ «Εμείς δε θα χωρίσουμε ποτέ» υπογράφει στιχουργικά η Ναταλία Γερμανού.
Το «Δεύτερη φορά», όπως ονομάζεται ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού, κυκλοφορεί τη Δευτέρα 14 Απριλίου σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα δίσκων από την Cobalt Music.

Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα προ-παραγγελίας του άλμπουμ μέσα από το ψηφιακό κατάστημα των iTunes: itunes.apple.com/gr/album/defteri-fora/id854693211
Κωνσταντίνος Αργυρός – «Δεύτερη φορά»

Tracklist:
01. Δεύτερη Φορά

02. Πάρε με αγκαλιά

03. Εσένα θέλω

04. Δε χωρίζουν οι καρδιές

05. Άρρωστη καρδιά

06. Άλλη μια βραδιά

07. Όσα ονειρεύτηκα

08. Να φύγεις

09. Φίλησέ με

10. Θαύματα

11. Μια νύχτα ακόμα

12. Να της πεις

13. Εμείς δε θα χωρίσουμε ποτέ

πηγή:hit-channel.com

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button