Τρίτη , 16 Ιουλίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Η ζωή της γυναίκας με τους 50 οργασμούς την ημέρα!

Η ζωή της γυναίκας με τους 50 οργασμούς την ημέρα!

653455_sex1

Η ζωή με το σύνδρομο PSAS δεν έχει καθόλου πλάκα

Η επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων Persistent Sexual Arousal Syndrome (PSAS) είναι μια νόσος που οδηγεί σε μια ακατάσχετη και ανεξέλεγκτη διέγερση των γεννητικών οργάνων των γυναικών, με ή χωρίς οργασμό ή υπεραιμία των γεννητικών οργάνων, η οποία όμως είναι ανεξάρτητη της σεξουαλικής επιθυμίας.

Η διαταραχή αυτή είναι πολύ σπάνια και οι πάσχουσες μπορεί να νιώθουν ντροπή ή αμηχανία. Η φυσική διέγερση που προκαλείται από αυτό το σύνδρομο μπορεί να είναι πολύ έντονη και να επιμένει για μεγάλες περιόδους, ημέρες ή εβδομάδες. Ο οργασμός μπορεί να προσφέρει προσωρινή ανακούφιση μερικές φορές, αλλά μέσα σε λίγες ώρες τα συμπτώματα επιστρέφουν. Η επιστροφή των συμπτωμάτων είναι αιφνίδια και απρόβλεπτη. Η μη ανακούφισή τους οδηγεί συχνά σε κύματα από αυθόρμητους οργασμούς στις γυναίκες.

Τα συμπτώματα μπορεί να είναι εξουθενωτικά, να επηρεάζουν την συγκέντρωση και την κοινωνικότητα. Ορισμένες καταστάσεις, όπως η οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο ή στο τρένο, οι δονήσεις από τα κινητά τηλέφωνα, ακόμα και η ούρηση μπορεί να επιδεινώσουν το σύνδρομο αφόρητα, προκαλώντας ταλαιπωρία και πόνο.

Τα παραπάνω είναι περίπου όσα αναφέρει για τη πάθηση το emedi.gr, αλλά και όσα ζει καθημερινά η 24χρονη Amanda Gryce. Τα πρώτα έντονα συμπτώματα ξεκίνησαν δέκα χρόνια πριν και τώρα η νεαρή κοπέλα έχει αρχίσει μια θεραπεία αντιμετώπισης, είναι ερωτευμένη και όλο αυτό είναι πολύ πιο περίπλοκο και δύσκολο από όσο φαντάζεσαι…

Αυτή είναι η ιστορία της μέσα από ένα σύντομο βίντεο:

Πηγή: lifo.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button