Τρίτη , 16 Ιουλίου 2024
Breaking News
Home / Slideshow / Μια πρωτοποριακή υπηρεσία γνωριμιών στην Ελλάδα!

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία γνωριμιών στην Ελλάδα!

655072_shutterstock_82162303_s

Τα τελευταία χρόνια είδαμε στην Ελλάδα όπως και σε όλο τον κόσμο να αλλάζει ριζικά ο τρόπος που γίνονται οι κοινωνικές σχέσεις και οι γνωριμίες των ανθρώπων. Τα ηλεκτρονικά μέσα κέρδισαν έδαφος χωρίς όμως να καταφέρνουν να λύσουν τα προβλήματα της αμεσότητας και της πρώτης επαφής.
Αυτό το κενό έρχεται να συμπληρώσει και στην Ελλάδα το WhentheMusicStops, οργανώνοντας κοινωνικές εκδηλώσεις για Singles. Το WhentheMusicStops, μετά την επιτυχημένη του πορεία στην Αγγλία και την Ιρλανδία ήρθε και στην Αθήνα αποκαλύπτοντας ένα εναλλακτικό και διασκεδαστικό τρόπο για νέες γνωριμίες! «Στην Ευρώπη και στην Αμερική οι Singles αυξάνονται με πολύ μεγάλο ρυθμό, είναι πλέον περίπου 30% του πληθυσμού. Αυτό αποδίδεται στις νέες μορφές οργάνωσης της κοινωνίας και της οικογένειας. Η ανάγκη τους για νέες κοινωνικές σχέσεις και γνωριμίες καλύπτεται εδώ και πολλά χρόνια από ένα θεσμό που ονομάζεται Events for Singles. Εκδηλώσεις γύρω από ένα θέμα, όπως Cocktail Party, ή Dinner Party, είναι events που οι Singles συμμετέχουν και γνωρίζονται μεταξύ τους, σε χώρους καθημερινούς, σε ένα Cocktail Bar, σε ένα Wine Bar, σε ένα Restaurant», μας λέει η κα Μαρούλα Μπασιαδήμα, Διευθύντρια Marketing και Events του WhentheMusicStops.

Από το Νοέμβριο η εταιρεία WhentheMusicStops προσφέρει events για Singles και στην Αθήνα, με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ανδρών και γυναικών που είναι Singles. Διαλέγει καθημερινά μαγαζιά, όπως Wine Bars και Clubs, διοργανώνοντας θεματικές εκδηλώσεις, όπου σκοπός είναι να φέρει κοντά τους συμμετέχοντες Singles βοηθώντας τους να γνωριστούν μεταξύ τους την ώρα που παρακολουθούν έναν παραγωγό κρασιού, ή που μαθαίνουν να φτιάχνουν το αγαπημένο τους Cocktail σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας.

Η διαδικασία της συμμετοχής είναι απλή, χωρίς συνδρομή, επιλέγοντας online κάποιο από τα events που οργανώνονται και δηλώνοντας συμμετοχή online ή στο τηλέφωνο 211 8505115. Πολλοί Έλληνες έχουν ήδη καλωσορίσει το νέο αυτό τρόπο γνωριμιών από έναν οργανωτή που μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία 5.800 εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία! Το επόμενο event είναι ένα «Greek Dinner» δείπνο με ελληνική μουσική στις 30 Απριλίου, στο γνωστό «Δίπυλο» στο Μοναστηράκι για Singles 30—55 ετών.

Πηγή: lifo.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button