Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024
Breaking News
Home / Thes - GOSSIP / Showbizz / Συγκινητικό αφιέρωμα στον Paul Walker στα βραβεία Mtv!

Συγκινητικό αφιέρωμα στον Paul Walker στα βραβεία Mtv!

Jordana Brewste

Τον Paul Walker θυμόμαστε αγγίζοντας τα βραβεία MTV Movie, δήλωσε η Jordana Brewster φίλη και συμπρωταγωνίστρια του Paul Walker!
Ο ηθοποιός έχει μείνει στην ιστορία τόσο για την φιλανθρωπία και το πνεύμα του όσο και για τις εμφανίσεις του.

“Ήταν ταπεινός. Σκεφτόταν τους άλλους,” είπε η Jordana, παραπέμποντας στο σύνολο των φιλανθρωπικών προσπαθειών του, συμπεριλαμβανομένων tagging μεγάλους λευκούς καρχαρίες για ερευνητικούς σκοπούς. “Ποτέ δεν ζήτησε πίστωση ή τη δόξα. Ήταν απλά ένα πολύ καλό παιδί.”

Vin Diesel διηγήθηκε το βίντεο μοντάζ που προβλήθηκε στα βραβεία, από τους ρόλους του Paul σε ταινίες όπως “Varsity Blues”, “Pleasantville» και πολλές ταινίες στο “Fast & Furious” franchise. Χαρακτήρισε επίσης φωτογραφίες και βίντεο από το φιλανθρωπικό έργο του και ιδίως το ίδρυμα που ξεκίνησε προσεγγίζοντας τη WorldWide (ROWW), η οποία παρέχει ανακούφιση από καταστροφές σε περιοχές που επλήγησαν από τις καταιγίδες και άλλες φυσικές καταστροφές.

«Ο κόσμος είδε μαγεία στην οθόνη του”, δήλωσε Diesel. «Ωστόσο, εύχομαι ο κόσμος να μπορούσε να δει πόσο ιδιαίτερος αδελφός ήταν.”

Ο Paul Walker πέθανε στις 30 Νοεμβρίου 2013, σε μια σύγκρουση υψηλής ταχύτητας αυτοκινήτων σε Santa Clarita, Καλιφόρνια.

πηγή: mtv.com

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button