Πέμπτη , 30 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Home / Cinema - Θέατρα / Thes – cinema: 300: Rise of an Empire – Πρεμιέρα 6 Μαρτίου

Thes – cinema: 300: Rise of an Empire – Πρεμιέρα 6 Μαρτίου

300: Rise of an Empire (trailer,κριτικές, σχόλια)

300_rise_of_an_empire_2014

Μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές κινηματογραφικές επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα αποκτά το σικούελ που όλοι περίμεναν… Μιλάμε για την συνέχεια των περιβόητων «300», του μιλιταριστικού υπερθεάματος του Ζακ Σνάιντερ που ενθουσίασε το κοινό και δίχασε τους Έλληνες κριτικούς. Το «300: Rise of an Empire» μεταφέρει την δράση από τις Θερμοπύλες στη θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα στα στενά του Αρτεμισίου στην βόρεια Εύβοια. Εκεί, ο Θεμιστοκλής στρίμωξε τον πάνοπλο στόλο των Περσών, λίγο πριν οδηγήσει τους Έλληνες στον απόλυτο θρίαμβο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Αλλά στην περιπέτεια «300: Rise of an Empire» λιγότερη σημασία έχει η ιστορική ακρίβεια και περισσότερη η δράση, όπως αποδεικνύει και το τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω. Το απόκοσμο κομιξάδικο στυλιζάρισμα που είδαμε πριν από έξι χρόνια στους «300» είναι και πάλι παρόν, ακόμη και αν ο Ζακ Σνάιντερ δεν βρίσκεται αυτή τη φορά στο σκηνοθετικό τιμόνι, αλλά στο ρόλο του παραγωγού. Ο άπειρος Ισραηλινός Νόαμ Μούρο είναι αυτός που κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα του «300: Rise of an Empire», σε μια κίνηση υψηλού ρίσκου. Ροντρίγκο Σαντόρο και Λένα Χίντι είναι οι ηθοποιοί των «300» που επιστρέφουν στο σίκουελ, ενώ ο Σάλιβαν Στάπλετον θα είναι αυτός που θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή Θεμιστοκλή. Μετά την εξάμηνη αναβολή της κυκλοφορίας του, το «300: Rise of an Empire» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2014.

athinorama.gr

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button