Παρασκευή , 29 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Αθλητικά / Τρίποντα ζωής για την Κιβωτό του κόσμου.
Τρίποντα ζωής για την Κιβωτό του κόσμου.

Τρίποντα ζωής για την Κιβωτό του κόσμου.

Τρίποντα ζωής, ένας φιλικός αγώνας βετεράνων για την ενίσχυση της Κιβωτού του κόσμου.

525762_514420448622324_1812322413_n

«Τρίποντα Ζωής»
Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας vs. Απόφοιτοι Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni)

Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Τόλιας, Κόρφας, Δημακόπουλος, Λημνιάτης, Μπαλογιάννης, Τσέκος, Κορωνιός, Καζιάνης, Χρυσανθόπουλος, Μποσγανάς, Μπακατσιάς…

..και άλλα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ θα βρεθούν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Βριλησσίων, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 στις 19:00, στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων των Εκπαιδευτήριων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni) και τον Γ.Σ Βριλήσσια, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Οι ομάδες θα αναμετρηθούν με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου», και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΡΙΚΟΣ, προσφέροντας θέαμα, συγκίνηση και πολλά καλάθια!

Τον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα όλοι οι φίλοι του αθλητισμού, μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και του Δήμου Βριλησσίων, με το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Τις ομάδες θα υποδεχθεί η γνωστή παρουσιάστρια και Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλεβιτς.

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00
Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Βριλησσίων.

Share Button

 
όλη η συλλογή -30%! Ισχύει έως τις 23/05 08:59 για αγορές πάνω από 49€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα.

Coupon code: DS19

About thesnight

Call Now Button